Witajcie,
Wiem, że na microgaing HUD nie działa, ale chciałbym chociaż analizować swoją grę tym programem. Problem jest taki, że mam hand history zapisywaną tylko w folderze dat., którego hm2 mi nie czyta i nie wiem jak go otworzyć. Ktoś może gra na microgaming i wie jak ta sieć może współpracować w jakiś sposób z hm2?
Dobra wiem, że HM2 już nie obsługuje, ale może ktoś jednak coś pomoże.
Mam też hh w folderze txt., którą zaimportowałem, ale hm też jej nie czyta, suport hm nie może pomóc, ręce w folderze txt wyglądają ok, więc nie wiem dlaczego hm ich nie czyta.
Możesz sprawdzić czy będzie działać Hand2Note, jest darmowy do NL25. Ewentualnie spróbować zarejestrować HM3 Beta i sprawdzić czy zadziała.
Nie wiem tylko czy czasami w Microgaming jakiś czas temu nie zrobili tak, że do HH trafiają tylko ręce, w których Hero aktywnie brał udział.
Dla zainteresowanych to żaden tracker w jakikolwiek sposób nie działa na MPN z tymże Hand2Note prowadzi tam jakieś prace w tym temacie.
może taki konwerter załatwi sprawę?: http://www.planetconverter.com/microgaming-converter-hand2note/