Witam
Poradzcie jaki monitor kupic 19-22" w cenie max 400 zl. Monitor ma sluzyc do gier i neta. Dobrze by bylo jakby byl full HD
Witam
Poradzcie jaki monitor kupic 19-22" w cenie max 400 zl. Monitor ma sluzyc do gier i neta. Dobrze by bylo jakby byl full HD
Ja ostatnio kupiłem coś takiego:
Klik
Jak narazie jestem zadowolony, a cena myślę że bardzo przyzwoita:)
Jesli kupowac monitor to TYLKO SAMSUNG - porownywalem wiele modeli u na razie sa one przynajmniej o klase wyzej niz pozostale monitory
Wlasnie sie zastanawiam nad Samsungiem i Benqiem. Za tym drugim przemawia wejscie DVI, za Samsungiem nizsza cena. Lepiej doplacic 100 do Benqa czy wziasc tanszego Samsunga????
Wydaje mi się że to też zależy jak bardzo chcesz go wykorzystywać.
Stówa to rochu dużo jak za samo DVI, chyba że mają jeszce HDMI? Ten mój samsung go nie ma. Regulacji w pionie również brak, aczkolwiek to niemal żaden problem;]
Wybor padl na Benq G2222HDL,jutro ide do sklepu i mam nadzieje ze to bedzie dobry zakup.
to jest nowsza wersja tego co podałem różnią się tym że ten jest na led'ach w tej półce cenowej nic ciekawego na wyjściu cyfrowym nie ma
Zastanawiam się pomiędzy kupnem monitora lcd 22", a 24".
Gram na 6 stołach 6max. Chciałbym aby nie nachodziły na siebie, a HUD był wyraźny. Czy do tego monitor 22" starczy?