Skip to forum
Notifications
Clear all

Monitory monitory cd.

28 Posts
18 Users
0 Reactions
4,303 Views
socosoco

wlasnie, czy do pokera musi byc matryca IPS czy moze byc TN? Bede ogladal filmy i gral w pokera
w gry nie gram prawie w ogole na kompie, tylko w PESa

Reply
bocik14

Ponawiam prosbe.

Reply
kNoq001

Napisane przez 7bekon7
Hej,

Nie chcac otwierac nowego watku zapytam o cos, czego nie wyczytalem w wielu tematach powstalych juz tutaj na forum.

Na jakie rzeczy powinnismy zwracac uwage przy zakupie monitora do pokera ?

I to w zasadzie wszystko. Prosze o pomoc kogos ogarnietego:)
Co trzeba wziac pod uwage?

Pozdro

czy obraz jest kolorowy (chociaz i bez tego mozna odroznic kolory kart)
pisze to calkiem serio - do pokera nie wymaga sie nic wiecej poza monitorem ktory dziala, ewentualnie bierzemy go pod katem 16:10 lub 16:9, dlatego tez dziwi mnie wybor monitorow ktore maja sluzyc tylko grze w karty a ich cena oscyluje w granicach 1000zl za jakas 23 czy 24 calowke

ja rok temu kupilem sobie flatron w2343t (jeszcze LCD) i zlego slowa nie moge na niego powiedziec

Reply
szok38

Napisane przez dzrkcz
wlasnie, czy do pokera musi byc matryca IPS czy moze byc TN? Bede ogladal filmy i gral w pokera
w gry nie gram prawie w ogole na kompie, tylko w PESa

Tak jak napisał poniżej kNoq - nie musi . Mnie cisnął niewielki budżet ( a chciałem 24) , więc wybór (2-3 miesiące temu) padł na http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/1652778_techniczne (widzę podrożał odrobinę od tej pory) . Oczy nie bolą , ma przyzwoite głośniki - easy do Twoich(moich) zastosowań .
Jestem zadowolony , choć szczerze , to nie mam porównania - więc nie wiem czy zbytnio nie błądzę ;) .

Reply

Super, dzieki kNoq001 :) teraz nie musze sie martwic wszystkimi szczegolami i kupowac czegos nie wiadomo jak wypasionego. Tez zawsze bylem zaskoczony czytajac, jak ktos kupuje monitor za 900 albo 1000pln.

Pozdrawiam serdecznie!

Reply
gwkk1

Napisane przez kNoq001
ja rok temu kupilem sobie flatron w2343t (jeszcze LCD) i zlego slowa nie moge na niego powiedziec

mam taki sam, tylko, ze od ponad dwóch lat - wtedy kosztował 640 zł - jest świetny, polecam

Reply
Thomax13