Polecicie jakąś mysz bezprzewodową do około 200zł?
Raczej radio, z małym "donglem".
Rozmiarowo mniejszą/średnią, laptopową. Fajnie jakby przyciski były w pełni programowalne, a rolka miała jeszcze "klik" w lewo i prawo.
Preferowane aku AA.
Do tej pory używałem Logitech Anywhere MX. Prawie idealna...
Ale jak to z Logitechami bywa, pierwszy rok jest jak miesiąc miodowy, a po 2-3 latach nadaje się na śmietnik.
Więc fajnie jakby to nie był Logitech.
Z góry dzięki za propozycje :-)
1. Dzięki! Nie wiedziałem, że do tego służy gwarancja! -_-'
2. Nie, już nie wysyłają nowych.
3. Ponownie dzięki, Twoja wypowiedz całkowicie wyczerpuje moje pytanie z wcześniejszego posta...
Jak dla mnie mysz powinna być przede wszystkim lekka, żeby nie męczyła ręki podczas długich sesji. Miałem bezprzewodową Logitech Performance MX i nie przypadła mi do gustu - zbyt ciężka. Obecnie korzystam z Steelseries Kana V.2 - jest to mysz symetryczna, więc można z niej korzystać obiema rękami, co jest o tyle dobre pod względem zdrowotnym, że można odciążyć na jakiś czas jedną rękę. Naprawdę polecam.
Witam
Chcialbym kupic mysz do pokera dzieki ktorej bede lepiej gral i wygrywal. Cena do 200zl.
Napisane przez Gratek
Polecicie jakąś mysz bezprzewodową do około 200zł?
Raczej radio, z małym "donglem".
Rozmiarowo mniejszą/średnią, laptopową. Fajnie jakby przyciski były w pełni programowalne, a rolka miała jeszcze "klik" w lewo i prawo.
Preferowane aku AA.
Do tej pory używałem Logitech Anywhere MX. Prawie idealna...
Ale jak to z Logitechami bywa, pierwszy rok jest jak miesiąc miodowy, a po 2-3 latach nadaje się na śmietnik.
Więc fajnie jakby to nie był Logitech.
Z góry dzięki za propozycje :-)
Ja korzystam z M705 3 lata i smialo moge polecic. To co sie zjebalo w niej to dongiel po ok 1,5 roku (mozna kupic nowy, lub naprawic wg instrukcji na yt).
Napisane przez Bujakoto
Miałem ten sam problem i wczoraj dokonałem zakupu myszki Cyborg R.A.T.9 (430zł)
Oczywiście bezprzewodowa.
Zależało mi najbardziej na ergonomii, możliwości dostosowania myszki do dłoni oraz konfigurowalności przycisków.
U mnie siedząc całe dnie przed PC, trzymając gryzowania bolały mnie palce (mały palec, który zwisa bezwiednie).
Szukałem myszki, która dała by podpórkę pod kciuka oraz pod mały palec i znalazłem.Na R.A.T 9 czaiłem się od roku, ale gdy komfort pracy spadł już do stopnia odczuwania intensywnego bólu decyzja zapdła.
Prawdopodobnie dziś myszka trafi w moje ręce (czekam na przesyłkę).
Jak dotrze, przetestuje i dam znać![]()
cos podejrzewam ze opisujesz 'carpal tunnel syndrome' niemam pojecia jak to bedzie po polskiemu
Napisane przez Lusia845
WitamChcialbym kupic mysz do pokera dzieki ktorej bede lepiej gral i wygrywal. Cena do 200zl.
:spit::yaoming:
Szukam myszki bezprzewodowej, cena najlepiej do 200zł ale jak myszka za 400 będzie lepsza w pokerze to może być. Nie chcę dodatkowych przycisków bo nigdy z tego nie korzystałem.
To logitech anywhere mx? WŁaśnie nad nią myślałem ale czekam jeszcze na inne propozycje.
To może jakaś promocja na te anywhere jest:
http://allegro.pl/logitech-myszka-bezprzewodowa-anywhere-mx-wys-0zl-i5577489982.html
Do 200 zł z bezprzewodowych (jeśli nie potrzebujesz dużo przycisków) to logitech marathon jest najlepsza. trzyma 3 lata na 2x bateriach, a na li-jonowych pewnie jeszcze dluzej
Napisane przez Avterlife
Do 200 zł z bezprzewodowych (jeśli nie potrzebujesz dużo przycisków) to logitech marathon jest najlepsza. trzyma 3 lata na 2x bateriach, a na li-jonowych pewnie jeszcze dluzej
Dokładnie sam używam i jestem mega zadowolony
Napisane przez Lusia845
WitamChcialbym kupic mysz do pokera dzieki ktorej bede lepiej gral i wygrywal. Cena do 200zl.
Niestety nie kupisz takiej, ale ostatnio widziałem na Allegro fajną podkładkę pod mysz dzięki której częściej uzupełniają się OESD.
Napisane przez baadnewz01
Napisane przez Avterlife
Do 200 zł z bezprzewodowych (jeśli nie potrzebujesz dużo przycisków) to logitech marathon jest najlepsza. trzyma 3 lata na 2x bateriach, a na li-jonowych pewnie jeszcze dluzejDokładnie sam używam i jestem mega zadowolony
Wlasciwie to ja przymierzam się do jej zakupu, ale przeczytalem mase pozytywnych recenzji. Jak z ergonomią i wagą? Mam duze dłonie, myszka chyba do najwiekszych nie należy? Wcześniej korzystałem z Roccat Savu która była mega wygodna ale mi ostatnio padła.
Napisane przez Avterlife
Napisane przez baadnewz01
Napisane przez Avterlife
Do 200 zł z bezprzewodowych (jeśli nie potrzebujesz dużo przycisków) to logitech marathon jest najlepsza. trzyma 3 lata na 2x bateriach, a na li-jonowych pewnie jeszcze dluzejDokładnie sam używam i jestem mega zadowolony
Wlasciwie to ja przymierzam się do jej zakupu, ale przeczytalem mase pozytywnych recenzji. Jak z ergonomią i wagą? Mam duze dłonie, myszka chyba do najwiekszych nie należy? Wcześniej korzystałem z Roccat Savu która była mega wygodna ale mi ostatnio padła.
Myszka jest dość ciężka także dla mnie super jak ktoś lubi lżejsze to może wyciągnąć jedną baterię,jest fajnie wyprofilowana i dobrze leży w dłoni.Co do wielkości to wcześniej używałem Natec falcon to przy tej Logitech jest o wiele większy .

HP X6000 (H2L62AA) -> Ciężka, duża, ciesząca oko (aluminiowa góra). Czasami dwa boczne przyciski potrafią się "kliknąć". Ogólnie dostałem ją w prezencie i jak na razie sobie chwalę.