Skip to forum
Notifications
Clear all

myszka!

9 Posts
6 Users
0 Reactions
952 Views
naturehol

Siema. Jak w temacie, zastanawiam się jaką myszkę do pokera kupić. Może ktoś jest w stanie coś polecić w granicach do 130zł? Chodzi o to by była czuła i ergonomiczna. Myślałem póki co o gigabyte eco600, ale nie jestem przekonany.

Reply
8 replies
salyk

O myszkach było już kilka wątków u nas na forum. Przejrzyj je, a może znajdziesz coś dla siebie odpowiedniego (wątki w kolejności chronologicznej):

Mysz do gry w Pokera - Jaką polecacie??
Mysz pod pokera
Mysz bezprzewodowa do laptopa
Klawiatura i mysz bezprzewodowa

Reply
Gier32o

A coś o myszkach do gier było? Jakiejś dobrej, bezprzewodowej i dużej szukam. 200 - 300zł

Reply
PLtotoryl

Napisane przez Gier32o
A coś o myszkach do gier było? Jakiejś dobrej, bezprzewodowej i dużej szukam. 200 - 300zł

Ktoś mi polecał ostatnio ciekawą stronę, można tam sobie poszukać naprawdę ciekawych informacji, google.com czy jakoś tak.

Reply
Gier32o

Sprawdzilem, to tylko jakas wyszukiwarka.
Nadal czekam na sensowna odpowiedz.

Reply
Yrly

macie kase to kupujcie razera albo jakiegos logitecha nic ponizej 100zl nie jest dobra myszka wynalazki takie jak a4tech i temu podobne mozna wywalic do kosza odrazu

jesli o mnie chodzi to od zawsze kupowalem myszki dla graczy logitecha od mx po g7 itd teraz ostatnio kupilem razera naga 2012 edition ale zaluje bo kilka tygodni pozniej pokazal sie logitech g9 ktory podejrzewam lepiej lezal by mi w rece

Reply
Gier32o

No ja właśnie szukam jakiejś dużej myszki, do dużych rąk :f_confused:

Reply
OzzyM

Giero - duża myszka, do dużych rąk, do grania... Idealny opis - http://www.x-kom.pl/p/49383-mysz-bezprzewodowa-logitech-performance-mx-czarna.html - polecam gorąco, wcześniej miałem trochę tańszy sprzęt Logitecha i zaczęły się problemy z nadgarstkami przy dłuższych sesjach, przy tej myszce problemów brak. Zresztą gdzieś widziałem opinie, że to najlepszy w tej chwili sprzęt na świecie w tej kategorii cenowej, więc imho warto.

Reply
Gier32o

Napisane przez OzzyM
Giero - duża myszka, do dużych rąk, do grania... Idealny opis - http://www.x-kom.pl/p/49383-mysz-bezprzewodowa-logitech-performance-mx-czarna.html - polecam gorąco, wcześniej miałem trochę tańszy sprzęt Logitecha i zaczęły się problemy z nadgarstkami przy dłuższych sesjach, przy tej myszce problemów brak. Zresztą gdzieś widziałem opinie, że to najlepszy w tej chwili sprzęt na świecie w tej kategorii cenowej, więc imho warto.

sold, dzieki (highfive)

Reply