Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Myszka do poksa

23 Posty
16 Użytkownicy
40 Reakcje
3,603 Wyświetlenia

.

Odpowiedz
Cytat
22 odpowiedzi
ErHB01

do 50euro to nie wiem, spytaj na niemieckim forum bo w Polsce jeszcze złotówki są

Odpowiedz
Cytat
PiriPara

Zowie Fk1, do 200pln pelno myszek sobie kupisz

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2

Polecam pada, xpadder i jazda

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Hyperx pulsefire fps pro

Odpowiedz
Cytat

Witam. Chciałbym sobie zakupić porządną myszkę do pokera. Nigdy wcześniej nie korzystałem z myszek bez kabla. Zastanawiam się czy może być tak, że podczas gry pojawi się jakieś rozłączenie i np przegram spot mając straight flusha?

Znalazłem taki model:
https://www.x-kom.pl/p/614454-myszka-bezprzewodowa-logitech-m705-marathon.html

Może ktoś się zna i doradzi czy warto kupić i czy w ogóle jest się czego bać podczas sesji, korzystając z myszy bez kabla. Dzięki.

Odpowiedz
Cytat
EmiyaKiritsugu

Jeśli nie masz uszkodzonej płyty głównej to nie będzie wcale zrywać. ja od 7-8 lat korzystam tylko z bezprzewodowych myszek od Logitecha i podczas grania przerwało mi jedynie raz - gdy zapomniałem o wymianie baterii.

Obecnie korzystam z :
https://www.x-kom.pl/p/434026-myszka-bezprzewodowa-logitech-g305-lightspeed-czarna.html

No i najważniejsze - myszkę kupuj dostosowaną do swojej dłoni i sposobu używania(claw grip, palm grip etc.). Ta nad którą się zastanawiasz IMO będzie orgonomiczna jedynie dla osób z małymi dłońmi.
Możesz sobie porównać i sprawdzić jak myszki wypadają na rtings.com - mają bardzo fachowe recenzje gryzoni np. te g705:
https://www.rtings.com/mouse/reviews/logitech/g705

Odpowiedz
Cytat
HerrKoyot

Czasami po badbeatach nastepuje rozłączenie myszki z biurkiem, w ekstremalnych warunkach i przy otwartych drzwiach, to nawet z pokojem.
Dlatego polecam na kablu :D

Logitech g502 hero jest imo rewelacyjna

Odpowiedz
Cytat
RobinsonV

Używam od lat tej M705 Marathon i polecam; solidna, szybka i nie ścina. W pierwszej podczas podróży uszkodziła się rolka dlatego drugą kupiłem już z etui. Dużą zaletą też kilka przycisków które sobie możesz ustawić wg preferencji (przyciski boczne po lewej i w rolce mam jako check, fold i all-in). Poza tym możesz sobie "ustawić" jej ciężar bo działa na jednej baterii albo na dwóch, ja wolę lżejszą opcję. :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
woocash22

Logitech MX Master 3S kosztuje 500 zł ale i tak polecam. Przez kilka lat kupowałem najtańsze i po paru miesiącach na tilcie lądowała na ścianie. Kolega polecił mi, żebym kupił tego mastera i wtedy będzie mi szkoda go zepsuć. Rzeczywiście, tak dobrze leży w dłoni, że nawet na największym tilcie przez 8 miesięcy nie przyszło mi do głowy go zniszczyć.

Odpowiedz
Cytat
matirix20

"Logitech MX Master" Używam od wielu lat. Bardzo polecam.

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth

Ja też zawsze używałem Logitech MX Master przez 6 lat, ale w dwóch różnych modelach pojawiły się problemy z przyciskami, dlatego zmieniłem na przewodową Steelseries RIVAL 5 i jestem bardzo zadowolony.

Odpowiedz
Cytat
Redwinee

MX Master 2 - używałem chwilę, bardzo fajna mysz ale jak dla mnie trochę za duża. Obecnie katuję Zowie S2 i mogę polecić, lekka prosta myszka plug & play, do niczego nie mogę się przyczepić, i chyba pasuje zarówno pod palm grip jak i claw grip :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Dahid84

logitech g502 x plus dosc droga ale bez komkurencyjna.

Odpowiedz
Cytat
matirix20
Dyszka90

ja tam używam do doty 2 i pokera Spc LIX PLUS SPG050

Odpowiedz
Cytat
pzareba

ja mam jakąś nie firmową myszkę z marketu za 29zł bezprzewodową i działa od ponad 3 lat bez zarzutu. Do pokera to naprawdę wystarcza

Odpowiedz
Cytat

Ja kupiłem ostatecznie tą, którą polecał EmiyaKiritsugu, Logitech g305 i nigdy nie miałem lepszej. Widać mega różnicę w stosunku do porzednich myszek. Ustawiłem DPI na 2400 i tak to można nawet 16 stołów obsługiwać na luzie.

Odpowiedz
Cytat
Dyszka90

Duże a windowsie jakie masz ustawienia normalne ? ja to to dpi 800-1200 xD i to jest szybko już a gram w hd/hdr

Odpowiedz
Cytat

Nie wiem jakie są ustawienia w Windowsie, w aplikacji od Logitecha ustawiłem 2400 i śmiga jak marzenie. Wcześniej miałem myszę z kablem najtańszą ze sklepu przez wiele lat i chodziła bardzo wolno. Dopiero teraz jak mam porównanie to widać, że różnica jest znaczna.

Odpowiedz
Cytat