Ema chopaki. Skłaniam się ku zakupowi netbooka. Będzie on takim komputerem na 2-3 dni w tygodniu więc musi obsłużyć przynajmniej 9 stolików na ipoker albo ongame. Nie chce 15" bo mam juz 17" który jest za ciężki by go transportować za każdym razem jak będę wracał do rodzimego miasta (wychodzi ok. 6kg czyli dodatkowy plecak :/). Znalazłem takie coś:
http://allegro.pl/asus-eee-pc-1215n-d525-4g-250-ion-2-win7-hdmi-kam-i1231583416.html
http://allegro.pl/netbook-acer-ferrari-11-6-2x1-2gh-4g-500g-ati-win7-i1238243901.html
Który będzie wydajniejszy? Niby ten pierwszy ma 1.8GHz x2 ale to sa te energooszczedne procki więc cholera go wie. Ma ktoś z was któregoś i może podzielić się wrażeniami?
9 stolików ? ![]()
no way ...
imo lepiej za tą cene kupić komputer stacjonarny w rodzinnym mieście.
Chciałbym widzieć multiteabling na 12" noteboku :D, nie mówię że się nie da, ale osobiście na 24" i dodatkowym 15" to przy 7+ stołach jest mi bardzo ciasno, :facepalm:,
Jak masz już laptopa to za 2k pln lepiej kupić sobie tani stacjonarny z większą ilością RAMu + monitor 24"
Ja mam lapka 15,6" i mam dosyć już męczenia się
cisnę 4 stoliki rushowe, muszą nachodzić na siebie co doprowadza to openfoldów 88+ z asami włącznie czasem.
Na szczęście leci już do mnie 23" monit i będzie okazja przyjemniej cisnąć.
Odradzam jakiekolwiek mniejsze matryce od 17" ![]()
pzdr
To chyba was położę na głowę...bez problemu ogarniam 20 stołów na 15''. Tyle, że mam kartę grafiki HD Ready, czyli 1680x1050...są takie same z rozdziałka 19xx, ale to już lekka przesada...
...i o dziwo daję radę...dla przykładu możecie zobaczyć jak to wygląda...gram SSS w kaskadzie, a BSS w w tej drugiej wersji
(nie pamiętam dokładnej nazwy).

ja na 1650x1080 mieszcze 12 stolow lekko. w domu bede mogl w razie czego zalatwic sobie 19 calowy monitor i telewizor fulł hd. chodzi mi tylko o to czy da rade udzwignac. sta
cjonarnego nie kupie, wystarczy ze matke do tego stopnia uzaleznilem, ze kupila wlasny komputer i siedzi caly czas przed nim
Ja się wkleje tutaj ze swoim tematem. Szukam używanego laptopa o jakiś racjonalnych parametrach do 1200 zł. nie musi być jakąś mega maszyną po prostu żeby służył jako narzędzie do gry w pokera, żeby można było popracować na nim na uczelni itp. Jakiś standardowy. nie znam się na tym tak dobrze, dlatego proszę was o pomoc
Najważniejsze parametry żeby miał min 15" 1gb ram'u dysk twardy obojętnie... powiedzmy 60 gb min, no i jakiś w miarę szybki procesor ;] byłbym niezmiernie wdzięczny za pomoc w znalezieniu czegoś na allegro albo zasugerowanie modelu, dzięki z góry!
Ronsia odezwij się na gg to pogadamy. Mam do sprzedania swojego lapka. Mój gg 5423584