Skip to forum
Notifications
Clear all

Poker TRacker 4

10 Posts
4 Users
0 Reactions
1,021 Views

Witam, potrzebuję pomocy z opcjami Poker Tracker'a 4;
1) Gdzie w opcjach mogę ustawić aby HUD wyświetlał mi statystyki graczy np. z 2 ostatnich miesięcy bądź ostatnie 1k rozdań.
2) Gdzie mogę sprawdzić moje statystyki zsumowane z wszytkich rozdań. Chodzi mi tu o VPIP, PFR itp.
Z góry dziękuje za odpowiedź. :)

Reply
9 replies
Witek24

2) Zakładka Statistics -> Report: Overview

Reply
Witek24

1) HUD -> Edit Hud Options i w General Settings masz opcję Stat from the last ... hands.

Reply

Dziękuję za odpowiedzi, natomiast mam jeszcze jedno pytanie a mianowicie co to za statystyka ,,Raise First In" czym ona się różni od ,,Pre Flop Raise"?

Reply
kamil13151

Hej Kario89.

Raise First In - otwierasz jako pierwszy (nie może to być limp).

Pre Flop Raise - iso raise, mini raise, 3bet, 4bet, itd.

Pozdrawiam :f_thumbsup:

Reply

Dziękuję bardzo :f_drink:

Reply

Witam, ponownie mam problem z ustawieniem HUD'a pod Full Tit'a a mianowicie HUD odpala mi się tylko na jednym stole przy otwartych 4 stołach.
Ma ktoś jakąś rade na to?

Reply

Mam pytanie czy jest to wina ustawień czy tak ma być otóż gdy zasiadam do stolika i czekam do big blanda aby zacząć to HUD załącza sę dopiero wtedy gdy spasuję pierwszą rękę. Czy można to zmienić gdzieś w opcjach aby Hud załączał się odrazu gdy po 1 rozdaniu przy stole?

Reply
Skibcio

Hej,

Musisz rozegrać co najmniej jedną rękę, aby HUD się włączył, dopiero wtedy poker room zapisuje rozdanie na dysku, a bez rozdania HUD nie działa.

Pozdrawiam.

Reply

Ok dziękuje. =)

Reply