Skip to forum
Notifications
Clear all

postgreSQL

8 Posts
3 Users
0 Reactions
528 Views
tigerek73

folder w viscie zajmuje mi 25GB. Dopiero po zainstalowaniu Vista Managera znalazł mi gdzie podziewa się moje wolne miejsce. CZy musi on tak dużo miejsca zajmować, czy można coś wykasować i co dokładnie się w nim znajduję.

Reply
7 replies
ktosik

Witaj

25GB to nie jest wcale tak dużo, tyle właśnie zajmuje Twoja baza w trackerze jakiego używasz.
Możesz sprawdzić czy czasem nie masz wiecej niż jednej bazy np. czy wcześniej używałeś PT3 albo Elephanta a teraz HM ?

Możesz to sprawdzić używając konsoli pgAdmin III wybierając Start-> Programy -> PostreSQL 8.3

Jeśli masz tylko jedną bazę to możesz spróbować usunąć ręce z poker roomów na których już nie grasz używając opcji Purge.

Jak będziesz miał pytania o tę opcję daj znać.

pozdrawiam

Reply
tigerek73

pgAdmina nie mam chyba dlatego że odinstalowałem kiedyś elephanta? Muszę go zainstalować. Zrobiłem purging hands zostawiłem tylko ten rok. Uzyskałem tylko 500MB, ale możliwe że Vacuum pomoże .

Reply
tigerek73

Dalej po instalacji Słonia nie mam pgAdmin. Hmm?

Reply
tigerek73

Odinstalowuje PostreSQL8.3. i na nowo zobaczymy.

Reply
tigerek73

Jakiś Update strony. :(

Reply
tigerek73

Odinstalowałem PostgreSQL , wykasowałm cały folder 24GB. Zainstalowałem na nowo , a baza wyciągam z archiwum i będzie ok . Trwa to około 1,5 godziny , tylko ten rok.

Watek do zamknięcia . Dzięki.

Reply