Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Sc1

8 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
539 Wyświetlenia
koval1990

Witam.

Mam starcrafta 1 Brood wars i chce pograc w necie z kims .... Kiedys wiedzialem jak to zrobic ale to bylo lata temu. Moze ktos mnie naprowadzic ? Jakic crack ? Patch ?

7 odpowiedzi
Zipox

jezeli chccesz grać z kimś po lanie to musicie miec ta sama versje gry a crack pierwszy lepszy byle by gra chodziła, bodajze sa tez pirackie servery battlenet( do których Cie nie zachecam!) taki starcraft pełna wersja kosztuje teraz z 15 zł w sklepie wiec to nie powininen być problem go zdobyc. pozdro.

nikoafc

na allegro cdkey kosztuje 10zl z aukcji automat rejstrujesz sie potem na oficjalnej stronie battlenet i sciagasz za darmo starcrafta ;d

koval1990

kiedys gralem z ludzmi w sieci bez klucza do SC i nie wiem jakie to byly serwery moze i pirackie ... CZekam na jakies propozycji i ide cwiczyc na boty;d

po prostu ściągacie tego samego patch, i przez hamachi się lączyło, i z tego co pamiętam to jeszcze jakiś skrót na pulpicie do sc sie robiło i tyle.
Ale teraz juz sc2 sie gra :P

w sc2 na piracie nie pogra multi ;p
ale 10zl zulic ;) serwer europa jeszcze zyje i duzo osob gra

Drus92

Jeżeli mowa o sc to potwierdzam. Dyszka klucz od reki na allegro i wszystko hula. Klasyk wiec od czasu do czasu pykam przez sieć :)

HandOnFire

borzeeee :D nie sluchaj tych ludzi :) zjadlem zeby na tej grze , wiec jak chcesz pomocy nawin na gg 3819618