Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Tablet do pokera

22 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
2,139 Wyświetlenia

ddd

Odpowiedz
Cytat
21 odpowiedzi
thomaPL

starsy odpalisz na prawie kazdym
ale jezeli chcesz HMa to musisz miec tablet z Windows
Dell Venue Pro ... najlepiej z Core i3 ...ale to juz jest powazna kasa

Odpowiedz
Cytat

ddd

Odpowiedz
Cytat
Michail00

A może takie połączenie będzie lepsze: tańszy tablet + HM Cloud który chyba potrzebuje tylko przeglądarkę do uruchomienia.
Ale to pewnie tylko do analizy się przyda bo z tego co wiem P* nie zapisuje historii rąk na urządzeniach mobilnych.

Odpowiedz
Cytat

ddd

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Cloud nie działa w czasie rzeczywistym na tablecie. Z tego co wiem to nie ma żadnego trackera na Android/iOS. Co do samego tabletu to ja bym poczekał aż wyjdzie HTC Nexus 9.

Odpowiedz
Cytat

dd

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

jesli hud nie jest dla Ciebie priorytetem i obejdziesz sie bez niego to tak na prawde kazdy tablet sie tutaj sprawdzi i za pare stowek bedziesz mial 10'' oraz plynna gre

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Jak chcesz coś taniego to dzisiaj miały być jakieś tablety w biedronce, może nadal u ciebie będą, warto sprawdzić.

http://www.spidersweb.pl/2014/08/mytab-mini-3g-biedronka.html

Odpowiedz
Cytat

dd

Odpowiedz
Cytat
Janosikgdy

Hej zanim polecę Tobie jakieś konkretne modele to musisz wpierw zdecydować czy wolisz 7 calowy czy 10 calowy.
Na 10 lepiej się filmy ogląda i lepszy do stron itp, ale jednak te 3 cale robią i jest mniej poręczny (nie zmieści się w marynarce - trzeba dodatkowo zawsze jakąś torbe miec ze soba, czyli mobilność ograniczona) w dodatku 10 nie da się trzymac jedna reka (7 calowy na luzie w jednej lapie trzymasz w busie, aucie, gdziekolwiek).

10 bardziej się nadaje aby w łóżku czy na kanapie pobawić się tabletem, ewentualnie w jakaś podróż jak bierzesz plecak, a 7 wszedzie zabierzesz.

Co do pokera to wielkość nie ma znaczenia - i tak możesz mieć odpalony jeden stół na ekranie (jak multitablujesz, a można do 4 stołó na ps, to masz jeden stól aktywny i swapujesz).

Odpowiedz
Cytat
Crimson

kaniolbn,

Tak jak pisałem, HM Cloud nie działa na tablecie jako HUD - możesz tylko wejść przez tablet na stronę, gdzie masz rozdania, wyniki, itd.

Najlepiej by było gdybyś nam powiedział ile pieniędzy możesz wydać i ile cali cię interesuje.

Pozdro

Odpowiedz
Cytat

dd

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Nie, HUD w ogóle nie działa na tablecie.

Ja stoję nadal za tym żeby kupić Nexusa 7, bo jest to obecnie najlepszy tablet 7", który starczy ci na parę lat.

Odpowiedz
Cytat

dd

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Nie, to jest tablet z Androidem i tak, polecam go bo jest to najlepszy tablet 7 cali.

Za 700 stów wersja WIFI, za ~1100 WIFI+LTE.

Odpowiedz
Cytat

dd

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

do odpalenia PS nie potrzebny jest windows, kazdy android sobie z tym radzi
aby odpalic HUD'a z hm'a musialbys miec windowsa a jak ktos juz wyzej napisal, jest to spory wydatek
android poradzi sobie natomiast z HM Cloud bo z tego co rozumiem do tego wymagany jest jedynie dostep do neta jednak HM Cloud nie pokazuje Ci HUD'a w czasie rzeczywistym a jedynie masz dostep do rak aby np przejrzec poza sesja

Odpowiedz
Cytat
looser1987

Czy ktoś z Was mógłby mi polecić dobry do grania w pokera tablet. Dobrze gdyby miał w miarę przyzwoity aparat oraz dobra rozdzielczość ekranu. Nie musi być super szybki bo do gry mam PS3 i PSP.

Z góry dzięki za podpowiedź.

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Najlepiej by było gdybyś podał kwotę jaką chcesz wydać na ten tablet.

Odpowiedz
Cytat