Hej, ostatnio wykupiłem CyberGhosta, żeby przypomnieć sobie jak fajnie się gra na real money. I wyskakuje mi komunikat, że pokerstars nie oferuje gry na pieniądze w moim regionie. Ktoś ma pomysł co jest nie tak ? Czy mam jakoś zle ustawiony ten VPN czy może coś w ustawieniach P* zmienić ? Bardzo dziękuje za odpowiedzi.
A po co Ci Cyberghost, żeby grać na Ps. Wystarczy, że windowsie zmienisz DNS na google i wszystko śmiga. A poza tym za korzystanie z VPN na Ps jest ban.
Napisane przez Kidmann84
A po co Ci Cyberghost, żeby grać na Ps. Wystarczy, że windowsie zmienisz DNS na google i wszystko śmiga. A poza tym za korzystanie z VPN na Ps jest ban.
Witam,wyślesz link do jakieś stronki jak zmienić ten DNS bo średnio się znam na kompach :/
Jeżeli dokonam tych zmian to będę mógł grać na wszystkich platformach pokerowych czy tylko na PS???
Napisane przez Meldur
Napisane przez Kidmann84
A po co Ci Cyberghost, żeby grać na Ps. Wystarczy, że windowsie zmienisz DNS na google i wszystko śmiga. A poza tym za korzystanie z VPN na Ps jest ban.Witam,wyślesz link do jakieś stronki jak zmienić ten DNS bo średnio się znam na kompach :/
Jeżeli dokonam tych zmian to będę mógł grać na wszystkich platformach pokerowych czy tylko na PS???
Będziesz mógł grać wszędzie a dodatkowo otwierać strony , które są blokowane przez polskie urzędy
hej,zmieniłem wszystko jak w instrukcji powyżej,ale strona bwin nie działa. Czy bwin w ogóle nie działa w Polsce czy tylko u mnie?
Napisane przez Meldur
hej,zmieniłem wszystko jak w instrukcji powyżej,ale strona bwin nie działa. Czy bwin w ogóle nie działa w Polsce czy tylko u mnie?![]()
bWin już od wielu lat nie działa w Polsce.