Skip to forum
Notifications
Clear all

VPN

13 Posts
7 Users
4 Reactions
2,376 Views
tolekbana94

Hej, ostatnio wykupiłem CyberGhosta, żeby przypomnieć sobie jak fajnie się gra na real money. I wyskakuje mi komunikat, że pokerstars nie oferuje gry na pieniądze w moim regionie. Ktoś ma pomysł co jest nie tak ? Czy mam jakoś zle ustawiony ten VPN czy może coś w ustawieniach P* zmienić ? Bardzo dziękuje za odpowiedzi.

Reply
12 replies
Kidmann84

A po co Ci Cyberghost, żeby grać na Ps. Wystarczy, że windowsie zmienisz DNS na google i wszystko śmiga. A poza tym za korzystanie z VPN na Ps jest ban.

Reply
tolekbana94

okej, dzięki za odpowiedz.

Reply
tolekbana94

A żeby wpłacić pieniądze nie trzeba mieć VPN-a ?

Reply
Kidmann84

Skrill lub neteller jest potrzebny do wpłacania i wypłacania hajsu.

Reply
koval21

Za VPN'a co najwyżej bana możesz zarobic od Starsów.

Reply
Meldur

Napisane przez Kidmann84
A po co Ci Cyberghost, żeby grać na Ps. Wystarczy, że windowsie zmienisz DNS na google i wszystko śmiga. A poza tym za korzystanie z VPN na Ps jest ban.

Witam,wyślesz link do jakieś stronki jak zmienić ten DNS bo średnio się znam na kompach :/
Jeżeli dokonam tych zmian to będę mógł grać na wszystkich platformach pokerowych czy tylko na PS???

Reply
pzareba

Napisane przez Meldur

Napisane przez Kidmann84

Witam,wyślesz link do jakieś stronki jak zmienić ten DNS bo średnio się znam na kompach :/
Jeżeli dokonam tych zmian to będę mógł grać na wszystkich platformach pokerowych czy tylko na PS???

Będziesz mógł grać wszędzie a dodatkowo otwierać strony , które są blokowane przez polskie urzędy

Reply
Meldur

A podpowiesz jak to zmienić??? Średnio znam się na tym znam :/

Reply
Pieczara
Meldur

Ok

Reply
Meldur

hej,zmieniłem wszystko jak w instrukcji powyżej,ale strona bwin nie działa. Czy bwin w ogóle nie działa w Polsce czy tylko u mnie? :P

Reply
Panmorz

Napisane przez Meldur
hej,zmieniłem wszystko jak w instrukcji powyżej,ale strona bwin nie działa. Czy bwin w ogóle nie działa w Polsce czy tylko u mnie? :P
bWin już od wielu lat nie działa w Polsce.

Reply