Skip to forum
Notifications
Clear all

Windows 10

16 Posts
11 Users
2 Reactions
2,891 Views
Forfiter88

Zrobił ktoś już może upgrade do win 10?? Pytam bo mam zamiar za to się zabrać tylko nie wiem dokładnie jak sprawa wygląda jeżeli chodzi o softy pokerowe i np. hm'a. To samo jest ze sterownikami myślicie że już wszytko będzie dostępne czy lepiej czekać??
Microsoft zapowiedział że to już ich ostatnia wersja windowsa która tylko będzie aktualizowana więc zmiana chyba kiedyś będzie nieunikniona??

Reply
15 replies
innocent2102

Witaj,

wszystko działa.

Pozdrawiam

Reply
paqnek

Zrobilem wczoraj i od razu sprawdzilem wszystko co zwiazane z poksem - dziala bez problemu. Brak Metra jest zajebisty, system dziala stabilnie. Instalacja trwala u mnie kilkadziesiat minut, jak sie zapisales wczesniej to juz powinienes miec pobrana czesc plikow i musisz tylko wyrazic chec update'u :)

Reply
Forfiter88

Wlasnie zapisałem sie dopiero dwa dni temu i dalej nic. Długo czekaliście na swoja kolej?? Czytałem że można zrobić instalacje z pendrive ale wtedy podobno nie działa klucz produktu z win8.1

Reply
tigerek73

Sprawdź w historii aktualizacji czy przypadkiem nie masz Niepowodzenia przy aktualizacji W10.

Reply
Ssebekk

Trzeba wszystko instalować od nowa ? Czy win 10 to jak zwyczajna aktualizacja ?

Reply
przemasso

Ja mam niepowodzenie. To znaczy, że u mnie nie będzie działać czy coś trzeba zrobić żeby zrobić aktualizacje ?

Reply
tigerek73

Napisane przez Ssebekk
Trzeba wszystko instalować od nowa ? Czy win 10 to jak zwyczajna aktualizacja ?

To jest aktualizacja. Wszystko zostaje.

Napisane przez przemasso
Ja mam niepowodzenie. To znaczy, że u mnie nie będzie działać czy coś trzeba zrobić żeby zrobić aktualizacje ?

1. usuń pliki z C/Windows/SoftwareDistribution/Downloads
2. wpisaćw wiersz poleceń "cmd" wuauclt.exe /updatenow
3.Wyszukać na nowo w windows update aktualizację , powinno ci znaleźć w10 i zacząć się aktualizacja, trwa 2-3 godziny cały proces, u mnie wszystko poszło bezproblemowo. Laptop ASUS.

Reply
NoDramas

A pyta o klucz produktu windowsa? Pytam, ponieważ kupiłem laptopa odrazu z systemem i nie dostałem żadnego klucza.

Z góry dzięki za odpowiedź :)

Reply
Forfiter88

Aktualizacja już zrobiona:) wszystko smiga bez problemu.

Napisane przez NoDramas
A pyta o klucz produktu windowsa? Pytam, ponieważ kupiłem laptopa odrazu z systemem i nie dostałem żadnego klucza.

Z góry dzięki za odpowiedź :)
klucza nie trzeba podawać przy aktualizacji system sam Ci go przeniesie na windows 10, po tej pierwszej aktualizacji bedziesz miał licencje przypisana do win 10 i 8

Reply
maklakiewicz

Nie trzeba czekać na swoją kolej, wystarczy pobrać odpowiednie pliki tutaj: http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

Reply
zyvy

na forum angielskojezycznym widze ze ludzie miewaja problemy z poker softem
https://forums.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=2068649#post2068649
wiec moze narazie sie wstrzymam

Reply
YourMomBet

Osobiście nie mam żadnych problemów z P* i PT4, a W10 śmiga aż miło :f_drink:

Reply
Forfiter88

Napisane przez maklakiewicz
Nie trzeba czekać na swoją kolej, wystarczy pobrać odpowiednie pliki tutaj: http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10/blockquote >
Ja pobrałem ten program zrobiłem sobie bootowalnego pendriva i zainstalowałem system windows od zera i niestety klucz nie będzie działał trzeba zrobi upgrade 8.1 do 10 żeby klucz był rozpoznawalny jako orginalny.

Napisane przez zyvy
na forum angielskojezycznym widze ze ludzie miewaja problemy z poker softem
https://forums.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=2068649#post2068649
wiec moze narazie sie wstrzymam

Zainstalowałem hm'a p* 888poker i titan poker i póki co wszystko działa bardzo dobrze nie ma żadnych problemów. Jedyne co nie działa jak do tej pory to norton, ale czytam informacje że pracują nad tym i niedługo ma sie pojawić norton pod "10"

Reply
maklakiewicz

Za pierwszym razem musisz zrobić update, dopiero później możesz robić czystą instalkę.

Reply
trojan335RNMD

Ja natomiast miałem mały problem z PT4, mianowicie na win 8.1 korzystałem z konta administratora bez logowania do microsoft live. Po aktualizacji do win 10 usunęło moje konto administratora i przy odpaleniu PT4 miałem pytane o klucz do niego + od nowa konfiguracja i brak bazy. Nie chciało mi się za bardzo kombinować z tym więc wróciłem narazie do win 8.1.

Reply