dzieki za odpowiedzi
Napisane przez Elzo2012
Zawsze miałem wrażenie, że programy antywirusowe "blokują" głównie moje działania.
Ja antywirusa instaluję na końcu albo wcale (zależy do czego używam danego kompa), żeby właśnie uniknąć takich zagwostek.
No chyba, że ktoś ściąga jakieś "egzotyczne" instalacje to wtedy rzeczywiście lepiej zacząć od AV.
Zrobilem format jeszcze raz i probowalem sciagnac przed instalacja antywirusa. Nie pomoglo 
Napisane przez 4greg4
Może to nie mieć związku ze sterownikami, ale ... Jeżeli masz jakiegoś starszego kompa to i sterowniki z płyty też już będą stare. Ja zawsze po formacie instaluję sterowniki ze strony producenta do poszczególnych komponentów kompa.
Tym razem pobralem sterowniki ze strony internetowej. Nie pomoglo
Napisane przez rusher88
Siema,
akurat mam podobnie praktycznie za każdym razem, kiedy instaluję Win7 od zera, to...
a) zainstaluj najnowsze sterowniki do wszystkiego
b) upewnij się 10x razy, że Windows nie spieprzył jakiejś aktualizacji
c) upewnij się 10x razy że Windows jest zaktualizowany, bo czasami kilka razy pod rząd potrafił nie ściągnąć waznej aktualizacji, a upierał się, że jest aktualny
a) zrobione
b) niby zrobilem dostepne aktualizacje
c) bede sprawdzal.
Caly czas mam problem ze sciagnieciem party poker. Napisalem do supportu moze pomoga.
Drugim programem jest skype, ktory niechce sie zainstalowac.
Probowalem skorzystac z internetu zapasowego ale tez nie pomoglo. No i skonczyly sie pomysly 
A mial byc grind