.
Mega Bankroll Challenge Update
Ilość rozegranych turniejów: 40
Typ gier: MTT
Zysk/strata: -45,12$
Aktualny bankroll: 54,88$
Czas uczestnictwa w rywalizacji: 1 Tydzień
Cześć Maciekplll,
Początki trochę nieudane? Oglądałeś ostatnio jakiś film szkoleniowy?
Odnośnie zapisu do promocji MBC to minimum dla graczy MTT ustaliliśmy na 5 000 $. Mniejsze kwoty mogą być zbyt łatwe do osiągnięcia.
No ostatnio trochę słabiej, tak oglądam cały czas filmiki. Okej niech będzie 5000$
Maciekplll grasz jeszcze? Raportu nie wstawiłeś, nie piszesz co się u Ciebie dzieje
Napisane przez Skibcio
Maciekplll grasz jeszcze? Raportu nie wstawiłeś, nie piszesz co się u Ciebie dzieje![]()
Jeżeli pierwszy update wskazuje na stratę 45% rolla to łatwo się domyśleć co się u kolegi dzieje...
Przepraszam bardzo, tak straciłem dużo bankrolla i zająłem się trochę sprawami osobistymi. W tamtym tygodniu prawie całkowita strata bankrolla, zostało mi około 10 dolarów. Dopłaciłem sobie kolejne 100$ i z tego gram. Później wstawię wyniki moich turniejów. Przepraszam, jeszcze raz ,że zaniedbałem. Wiecej sie to nie powtórzy! Tak tak odbudowałem się:)
Mega Bankroll Challenge Update
Ilość rozegranych turniejów: 72
Typ gier: MTT
Zysk/strata: -78$
Aktualny bankroll: 22$
Czas uczestnictwa w rywalizacji: 2 Tydzień
Maciekplll raporty zawsze wstawiaj z ostatniego tygodnia, a nie od początku trwania promocji
Nie wątpię w Twoje umiejętności ale nie oszukujmy się żeby tak cashować w MTT, nota bene jako początkujący, trzeba mieć też farta
Ogólnie
Kropa ![]()
Moim prywatnym zdaniem to po prostu wariancja (upswing). I życzę Ci szybkiego swinga, jak najszybciej żebyś poznał tą 'gorszą' stronę wariancji - na jak najniższych limitach - żebyś w przyszłości nie miał problemów z akceptacją swingów ![]()
Pozdro i powodzenia!