Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL50-100 ZOOM / without HUD / EV 3bb/100 (dzień #46 większe podsumowanie)

78 Posty
43 Użytkownicy
115 Reakcje
21.5 K Wyświetlenia
GoverN666

Hej w sumie krótko bez zbędnych kwestii jako, że nigdy nie udało mi się doprowadzić do końca żadnego pod kątem VPP, volume itp, a jako, że od nowego roku prawdopodobnie zlikwidowany zostanie status SN i nie będzie już do czego dążyć chce wbić drugie do końca roku.

Na dzień dzisiejszy wygląda to tak

Do końca roku pozostało 66 dni roboczych wychodzi ok 1500 VPP każdego dnia.

Oczywiście w dni wolne też coś pogram, ale zakładam sobie każdego dnia pracy zawsze kończę dzień 1500 VPP.

Gram na 4 stolikach zoom nl50-100 nie używając żadnych statystyk opierając się tylko na moich matrycach oraz to co uda mi się zebrać z lobby i co zanotuje podczas gry. (gram DEEP)

Challenge uważam za zakończony gdy na moim koncie pojawi się kolejne 100k VPP do końca roku plus WR na stawkach w okolicach EV 3bb.

I to w sumie wszystko updaty postaram się robić w każdy z tych 66 dni pewnie pojawią się jakieś ciekawe rozdania, ale to w sumie tyle bez głębszych przemyśleń. Robię to po prostu dla siebie i chciałbym zobaczyć czy uda mi się naprawić moją systematyczność, która ostatnio jest na bardzo niskim poziomie.

Od jutra ruszam :profit:

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
77 odpowiedzi
kamzak

GL :)

Odpowiedz
Cytat
SzybkiJack

Gl :f_drink:
Jakie plany od nowego roku jesli nie bedzie SN. Dalej na starsach zoomy czy jakas zmiana :) ?

Odpowiedz
Cytat
TAndronicus4

Też planuje trochę więcej pograć więc do zobaczenia przy stołach :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
pianist8716
MWaler

:spade:

Odpowiedz
Cytat
GoverN666

Dzień #1

Pograłem dość dużo ponad normę ok 9k hand, runik trochę wleciał paskudny, ale już powoli wszystko się poprawia, gra bez HUDa naprawdę mega przyjemna jakoś dziwnie tak bez tych cyferek, ale kilka godzin sesji wchodzi w normę.

Wpadło 2,5k VPP

No i nawet staczek 1000bb wleciał

Czas zacząć dzień drugi...

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Kibicuję :gl:

Odpowiedz
Cytat
arkhos

Powodzenia! :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Megacorpse

GL :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
aleurwal

why bez huda?
GL:)

Odpowiedz
Cytat
TAndronicus4
Odpowiedz
Cytat
MacKub94

.

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK
Odpowiedz
Cytat
Flowwater

ciekawie się robi :)

Odpowiedz
Cytat
enjoy7

GL!

Odpowiedz
Cytat
GoverN666

Napisane przez SzybkiJack
Gl :f_drink:
Jakie plany od nowego roku jesli nie bedzie SN. Dalej na starsach zoomy czy jakas zmiana :) ?

Myślę, że pewnie zacznę mixować softy pod kątem nl200.

Napisane przez aleurwal
why bez huda?

Chęć sprawdzenia się. No i też chce zrobić porównanie czy jestem w stanie więcej/mniej wygrywać bez. Decyzje podejmuje bardziej optymalne i nie sugeruje się tak bardzo statami - pożyjemy zobaczymy.

Napisane przez TAndronicus4
Jakieś updaty wyników planujesz? GL! :f_thumbsup:

Jak tylko wyjdę na plus xD

Myślę, że nie tak często co update VPP, ale myślę, że co 20-30k wrzucę wynik i będę to robić cyklicznie.

Odpowiedz
Cytat
baranek

Powodzenia :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
screamdustry

Napisane przez aleurwal
why bez huda?

Chęć sprawdzenia się. No i też chce zrobić porównanie czy jestem w stanie więcej/mniej wygrywać bez. Decyzje podejmuje bardziej optymalne i nie sugeruje się tak bardzo statami - pożyjemy zobaczymy.

Mysle, ze przy 4-tablingu roznica w hourly miedzy graniem z HUDem i graniem bez HUDa, bedzie zaskakujaco mala :)
Grajac Zooma sam zastanawialem sie czesto czy nie zostawic w HUDzie tylko statow dotyczacych preflopa, a na postflopie skupic sie po prostu na posiadaniu solidnych, zbalansowanych range'ow. Nie powiem, ze HUD wydaje mi sie overrated, ale nie kazdy zdaje sobie sprawe, ze uzywanie go ma tez negatywne konsekwencje dla naszej gry.

Nie wiem czy kojarzysz Zeljko1992. Crusher, ktory zaczal uzywac jakiekolwiek trackera dopiero po wejsciu na 500z. ;)

Bede sledzil, powodzenia :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
saja13

Gre bez HUDa to ja szanuję, GL

Odpowiedz
Cytat