Skip to forum
POKERSTARS_zlodziej...

Notifications
Clear all

[Closed] POKERSTARS_zlodzieje i inni "oszuści"- List protestacyjny, podpisz się ;)

55 Posts
35 Users
0 Reactions
4,316 Views

Heja wszystkim mam do was prosbe i przestroge nie grajcie na tej zlodziejskiej stronie!!POKERSTARS banda zlodziei

DO tej pory szlo mi super moj nick to bed beat etc mozecie sobie sprawdzic na sharkscopie jak mi szlo z sitgo.Dwa razy dostalem kase za bycie na high orbit w sumie 30$,dlatego gram dalej,ale to co mnie dzis spotkalo przehcodiz ludzkie pojecie.Tu nie hcodiz o bad beata jednego czy dwa.Gram masowo sitgo po 14 w jednym czasie i w 80% wychodizlem na plus.Piszac to koncze wlasnie serie na 12 sitgo zostalo mi 3 gdzie jestem w kasie ale najwazniejsze jest fakt ze juz nie umiem wygrywac. KK przgrywa z a6.JJ z A9 bo idiota trafia A na riverze dwa razy KK przegrywaja z para 10 i JJ bo trafiaja seta i to na RIVERZE.Najbardziej mnie rozbroilo KK przegrywa z A5 bo matol z inteliidiots trafia strita!!.

Wiem ze niechcecie tego sluchac ale zwroccie uwage na to ostatni bad beat!!

bed beat etc: raises 3585 to 4385 and is all-in
andrescarrre: calls 2405 and is all-in
Uncalled bet (1180) returned to bed beat etc
FLOP [Qs 2h 3d]
TURN [Qs 2h 3d] [Qh]
bed beat etc said, "QQQQQQQQQQQQQQQQQQQ"
RIVER [Qs 2h 3d Qh] [8d]
SHOW DOWN
bed beat etc: shows [Ah Ac] (two pair, Aces and Queens)
andrescarrre: shows [As Qc] (three of a kind, Queens)

NIE GRAM TAM WIECEJ!! wam tez radze.

54 replies
Masqb

ehh to się robi nudne :O

murkins

mazik22 napisał
Heja wszystkim mam do was prosbe i przestroge nie grajcie na tej zlodziejskiej stronie!!POKERSTARS banda zlodziei

DO tej pory szlo mi super moj nick to bed beat etc mozecie sobie sprawdzic na sharkscopie jak mi szlo z sitgo.Dwa razy dostalem kase za bycie na high orbit w sumie 30$,dlatego gram dalej,ale to co mnie dzis spotkalo przehcodiz ludzkie pojecie.Tu nie hcodiz o bad beata jednego czy dwa.Gram masowo sitgo po 14 w jednym czasie i w 80% wychodizlem na plus.Piszac to koncze wlasnie serie na 12 sitgo zostalo mi 3 gdzie jestem w kasie ale najwazniejsze jest fakt ze juz nie umiem wygrywac. KK przgrywa z a6.JJ z A9 bo idiota trafia A na riverze dwa razy KK przegrywaja z para 10 i JJ bo trafiaja seta i to na RIVERZE.Najbardziej mnie rozbroilo KK przegrywa z A5 bo matol z inteliidiots trafia strita!!.

Wiem ze niechcecie tego sluchac ale zwroccie uwage na to ostatni bad beat!!

bed beat etc: raises 3585 to 4385 and is all-in
andrescarrre: calls 2405 and is all-in
Uncalled bet (1180) returned to bed beat etc
FLOP [Qs 2h 3d]
TURN [Qs 2h 3d] [Qh]
bed beat etc said, "QQQQQQQQQQQQQQQQQQQ"
RIVER [Qs 2h 3d Qh] [8d]
SHOW DOWN
bed beat etc: shows [Ah Ac] (two pair, Aces and Queens)
andrescarrre: shows [As Qc] (three of a kind, Queens)

NIE GRAM TAM WIECEJ!! wam tez radze.

AA vs AQo
93 %-7 % nie 100%- 0%
kk-a6o
72-28 nie 100-0
jjvsa9o
72-28 nie 100-0
para overpara
81-19 nie 100-0 więc gdzieś ta matematyka musi sie ujawnij chyba proste =) jakby fish jeden z drugim nie dobral fartem co jakis czas to by sie wyniesli i z samymi regularsami bys grał =)

drafu

nie wierze w takie oszustwa za bardzo - wkleiłbym Ci pare dzisiejszych moich rozdan z Party Poker ale mi sie cos elphant chrzani- w ciagu godziny gry mialem z 5 takich jak nie lepszych rozdan

Bziku

a 18 lat masz ze za hazard sie bierzesz?

Dobra, a teraz powiedz nam jeszcze dlaczego PokerStars to złodzieje, bo z tego co wiem, to im to raczej wisi...

Pozdrawiam

Poker....

Topic jest tak marny, że nie zasługuje nawet do brania pod uwage w konkursie o najlepszy w tym tygodniu...

simoo napisał
Dobra, a teraz powiedz nam jeszcze dlaczego PokerStars to złodzieje, bo z tego co wiem, to im to raczej wisi...

Pozdrawiam

Jak to??
A to nie ich podstawieni gracze wygrywają =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)
A Ci podstawieni grają na każdym limicie w każdą odmiane :)

Masqb

na P* jest tak dużo ludzi bo 25k to gracze a 100k to pracownicy PS

damianpat

ja proponuje założenie 12 wątków ;)nie wiem ilu dokładnie mamy partnerów, ale dla każdego po jednym

będzie pokerstars złodzieje
titan oszuści
fulltilt krętacze
party poker cwaniaczki
mansion dyletanci

etc ;)

Tak na serio to myślicie, że poker strategy zawiera umowy ze złodziejami
temat jest tak naiwny, że nawet nie chce mi sie go kasować
i lepiej wpisuj podobne rzeczy do działu o downsingach ;)

MoroP

damianpat napisał

będzie pokerstars złodzieje
titan oszuści
fulltilt krętacze
party poker cwaniaczki
mansion dyletanci
)

Party Poker jest rigged, to jest ogólnie przyjęty slogan w świecie pokera :)

damianpat

przepraszam nie wiedziałem ;)oczywiście nazwy są do przedyskutowania ;)

bebek

heh ja też nie wierzę w takie rzeczy...

Wczoraj też miałem taką akcję:

Na cashowym siedział ze mną idiota który cały czas walił all in:)
dostałem AA i myślę sobie to cię teraz mam i zlimpowałem a koleś wsadził all ina

Oczywiście sprawdzam
miał Q3 i na flopie złapał Q i normalne że na riverze 3....
Myślałem że się popłaczę:)

damianpat

proponuje wpisywanie w tym wątku swoich przemyśleń dotyczących pokerroomow, ktore są rigged ;)

piachu01

damianpat napisał
proponuje wpisywanie w tym wątku swoich przemyśleń dotyczących pokerroomow, ktore są rigged ;)
Wszystkie są rigged;/

Online Poker is rigged! :P

No Panie i Panowie, trochę więcej szacunku ;) Nawet simoo podburza :rolleyes:
Przecież wszyscy chcą z czegoś żyć :)

damianpat

;) my też chcemy z czegoś żyć i nie możemy pozwolić by nas okradano

Simoo pisze już list protestacyjny do wszystkich pokerroomow

Dear (tu nazwa pokerroomu)

I am polish admin of pokerstrategy and I decided to write to you, because I have huge problem. Some of our players noticed that your soft is rigged. Can you be so kind and change it, otherwise you will have huge problems. I hope that you are reasonable people, or I can give you offer that you can't refuse. And I hope You will give all the money back for our polish friends, otherwise we will visit You soon. They were robbed by Your rigged soft, so want to have therir money back.
Best regards.....

I'm looking forward that you will change

With regards
Simoo

Trzeba tylko zebrać podpisy i już ;)

Ja się już podpisałem...

Pozdrawiam

A oto mój podpis, jak za dobrych dawnych lat:

+++

PS: Nie mylić z ++, bo tak podpisuje się moja żona.