Skip to forum
Jestem grzesznikiem...

Notifications
Clear all

[Closed] Jestem grzesznikiem i o tym wiem....

11 Posts
9 Users
0 Reactions
1,072 Views
Walderam

JacekPL napisał
Jestem bardzo zaskoczony postawą Walderama. Miałem nadzieję, że to tylko chwilowy wyskok, rozsierdzenie. Ale facet brnął dalej, dalej. I teraz nie potrafi się z tego wygrzebać. Zastanawiałem się nad zamknięciem jego bloga, ale jest tyle komentarzy, że chyba warto, by poczytał opinie innych i poszedł po rozum do głowy.

Skruszony grzesznik wita....posypuję głowę popiołem....przepraszam ponownie wszystkich, narobiłem wielką kupę i ciężko będzie po sobie teraz posprzątać.
Wiele nie wytrzymałem bez forum, tak naprawdę to więcej mogę wytrzymać bez gry w pokera jak bez forum.
Coś w tym musi być jednak, że wsiąkłem tutaj całkowicie i musiało mi zdrowo odwalić, że wpadłem w tak idiotyczną histerię, z perspektywy tych kilkudziesięciu godzi sam się z tego śmieję, a w zasadzie to nie wiem, czy śmiać się czy płakać.
Owszem, czytałem Wasze wypowiedzi, o których Jacek wspominał.
Ale dajcie spokój, to wcale nie chodziło o przegrany turniej, myślicie, że toczę pianę o przegrany freeroll??
Całość rozbiła się o to, że moja "konstruktywna krytyka" stylu gry pewnego osobnika była ubrana w niekoniecznie wyselekcjonowane wyrazy, wiadomo, że to niedopuszczalne, przyznaję.
Tylko, że chodzi o to, że praktycznie nikt nie wspomniał o tym, dlaczego stało się tak a nie inaczej, palenie głupa przy stole jest jak najbardziej ok, w końcu wolny kraj, turniej free, więc każdy gra jak chce, a że przy tym jednych to bawi a mnie krew zalewa jak to widzę, to już szczegół.
Ja wcale nie chcę się w żaden sposób usprawiedliwiać, bo po prostu się nie da.
Tylko proszę Was na przyszłość, jeśliby ktoś też komuś nawtykał (u mnie sprawa się nie powtórzy, a o tym dalej), zastanówcie się najpierw, dlaczego to zrobił, a ukamienujcie go później.
Szkoda, że narobiłem tylko bajzlu, czasu nie cofnę, a szkoda....
No ale trudno.
Na pewno też nie będę grał w darmowych turniejach ligowych, bo to jednak nie na moje bardzo słabe nerwy.
Z mojej strony mogę również obiecać bardziej wyważone wypowiedzi.
Co poza tym??
Sam nie wiem, pokerowo na pewno nic się nie zmieni i dalej będę grał limit.

A co do forum, sam nie wiem, ale chyba też ograniczę się do spraw czysto pokerowych, lepiej w sumie pisać o tym, o czym jako takie pojęcie się ma...
W sumie to dobrze się stało, że mój blog wyparował, będzie okazja teraz stworzyć coś, co naprawdę przyda się innym pokerzystom, gdzie ktoś będzie mógł czegoś się nauczyć.
Pomyślę nad tym w niedalekiej przyszłości.

Oczywiście będzie to wszystko możliwe tylko wtedy, jeśli Wy wyrazicie na to ochotę. Jeśli jednak nie chcecie, abym wrócił, mogę pozostać milczący...byłoby to dla mnie trudne, ale wcale się nie zdziwię, jeśli większość nie będzie chciała mojego powrotu.

To tyle ode mnie, czekam teraz na Wasze opinie i na odzew administracji, czy mogę wrócić, czy mam spadać na drzewo??:)

Pozdrawiam.
Głupi i niezrównoważony Walderam.

10 replies

Wracaj, wracaj, tylko nie napisz w następnym poście "Jestem świętym - taka różnica, taka różnica mnie nie zachwyca" :)

xbudekx

Wracaj. Mi się bardzo podobał Twój blog. Lubiłem go czytać. Zwłaszcza że zamierzam się przenieść z SSS na FL :)

Powrócił jak syn marnotrawny :)

Szkoda by było stacić aktywnego członka tego forum (aczkolwiek Ojciec Muchomor byłby innego zdania ;) )

kaczuba

Wracaj. Niejako już jesteś wpisany w krajobraz tego forum, wszędzie było Cię pełno i szkoda, żeby to się zmieniło.

Pozdro :]

dizadkobi

No ja miałem okazję przy tym stole nawet siedzieć. To sobie dokładnie poczytałem. Zdarza się. Mnie też nieraz "biała chwyta" jak mnie ktoś w takim stylu wyportkuje. Coż zdarza się. Było minęło. Ja jestem za tym żebyś jednak miał dalej wkład w tej społeczności.

Qsypal

Na drzewo banany prostować :D:D

Walderam miło że postanowiłeś do nas wrócić, szczerze mówiąc nawet nie czytałem tych postów w twoim wątku, bo uznałem to za stratę czasu i dokładnie nie wiem o co Ci poszło. Musisz mniej emocjonalnie do wszystkiego podchodzić i zachować dystans :)

Pozdrawiam

P.S Nie da się cofnąć czasu? Na forum wszystko się da, wystarczy zagadać z odpowiednim modem, ustalić cenę, a niepożądane posty wyparują... (mam nadzieje że wiesz gdzie szukać moje gg :D:D)

Walderam

Czekam jeszcze na aprobatę wodza.....
Qsy, a po co coś wymazywać???
Przecież i tak wszyscy będą pamiętać, co się działo, tego nie zmieni żadne mazanie.
A głupi nerwus ze mnie i tyle.
Trudno.
Pozdrawiam.

JacekPL

Walderam,

Napisałem w jednym poście, że to nie Ty zacząłeś, ale że to Ty przegiąłeś, pomimo kilku moich próśb.

Jak widzisz, bana nie masz, więc masz nadal prawo do pisania na forum.

Co będziesz pisał, zależy od Ciebie. Ja tylko nadzoruję, żeby nie naruszać Regulaminu.

Trzymam za Ciebie kciuki, jak za każdego innego użytkownika forum i PokerStrategy.

Walderam

ok, wszystko jasne, dzięki, można zamknąć wątek...

Kazdy popelnia bledy, sztuka jest chciec sie na nich uczyc i wyciagac dobre wnioski. Kazdy kto chce to robic powinien miec taka szanse. Wracaj!