Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Czas się przywitać

8 Posts
6 Users
0 Reactions
538 Views

Witam,

Mam na imię Wiktoria, jestem tu nowa. Czekam własnie na darmowe 50$ na FTP.
Swoją przygodę z pokerem dopiero zaczynam, znaczy grałam prędzej na żywo, lecz to tylko takie małe partie z przyjaciółmi. Zazwyczaj przegrywałam, ale mam zamiar to zmienić.
Widzę, że ludzi piszą blogi, żeby chwalic się swoim progresem. Mam nadzieję, iż ja też tak zrobię, bedzie to dla mnie dodatkowa motywacja do uczenia się.

Pozdrawiam,
Stay Free!

7 replies

Cześć Wiktoria,

bardzo ładne imię :)
Witam Cię serdecznie na naszym forum i biorę za słowo, że będziesz prowadzić bloga. Z pewnością jest to motywacja, gdyż Twoje poczynania mogą śledzić inni użytkownicy, a co najważniejsze Ty sama. Po pewnym czasie będziesz mogła zobaczyć, jakie postępy osiągnęłaś w nauce.

Napisz nam, jaką odmianę wybrałaś.

Pozdrawiam,
dohpaZ

Cześć Wiktoria, miło mi powitać kobietę na forum zdominowanym przez przystojnych mężczyzn ;)

Zachęcam do pisania bloga, jeśli jesteś otwartą osobą to szybko złapiesz kontakt z naszą społecznością i zdobędziesz nowych przyjaciół.

Czekaj cierpliwie na kapitał startowy i w międzyczasie przygotuj się już do gry online - obejrzyj kilka filmów i przeczytaj artykuły z interesującej Cię odmiany.

Pozdrawiam!

Dziękuję za miłe przyjęcie na forum!

Wydaję mi się, z tego co czytałam, że Texas Holdem No Limit jest dla mnie najodpowiedniejszy. A zresztą znam juz jego zasady, innych musiała bym się uczyc.

Dzięki :)

Zachęcam do obejrzenia filmów nagranych przez naszego trenera rusher88 pt. Teoria microlimits. Zawarta w tych filmach wiedza uzupełnia wiedzę zawartą w naszych artykułach.
No i nie zapomnij skorzystać z naszej oferty oceny rozdań na forum. Wstawiaj rozdania, a szybciej wykryjesz i usuniesz błędy w grze.

Powodzenia przy stolikach.

Witam serdecznie wiktorio :)

życzę powodzenia przy stolikach i w pokerowym kształceniu się , mam nadzieję że uda Ci się daleko zajść grając za nasze 50$ kapitału startowego

Pozdrawiam

Cześć Wiktoria :)

Bardzo mi miło powitać kolejną kobietę na naszym forum. Mam nadzieję, że z nami zapoczątkujesz wspaniałą karierę pokerową - girl power!

;)

Thorek

Witaj Wiktorio.
Na naszym forum tak rzadko pojawiają się nowe użytkowniczki, że każde takie przywitanie wzbudza małą sensację i każdy mod chcę się przywitać co również czynię :). Życzę powodzenia przy pokerowych stolikach.

Powodzenia.