Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam !

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
265 Wyświetlenia
Corsarz

Witam wszystkich bardzo serdecznie, pragnę poszerzyć swoją przygodę z pokerem dlatego jestem tu,

mam nadzieję, że pod okiem specjalistów tu obecnych uda mi się nauczyć czegoś nowego i poznać ciekawe taktyki :)

Pozdrawiam :))

4 odpowiedzi

Witam,

na pewno przy odpowiednim zaangażowaniu uda Ci się znacznie poszerzyć twoje pokerowe horyzonty :) napisz nam może jaką grasz odmianę :)

Dodatkowo zachęcam do aktywnego udziału na forum . Możesz pomyśleć o załozeniu bloga w którym będziesz dokumentował swoje poczynania

Pozdrawiam

Mooris

Ohoj Corsarz :)

Cieszymy się, że zdecydowałeś się dołączyć do naszej społeczności i się przywitać :)

Pod okiem naszych specjalistów, na pewno poszerzysz swoje pokerowe horyzonty - bez dwóch zdań. Powiedz tylko, co zamierzasz grać i na jakiej platformie - może będziemy mogli doradzić jakieś materiały na początek.

Pozdrawiam

Corsarz

Czekam na kapitał startowy na full tilta :) grałem swojego czasu na Pokerstarsie ale to co tam sie dzieje na riverze to ludzkie pojęcie przechodzi :) zamierzam grac turnieje SnG ;>

babel92

Witaj Corsarz :)

Naprawdę fajnie, że trafiłeś na naszą stronę. Daje ona wielkie możliwości, tylko trzeba z nich umiejętnie korzystać ;)
Skoro zdecydowałeś, że chcesz grać turnieje SnG polecam na początek przeczytanie artykułów dotyczących strategii gry w tych turniejach. Znajdziesz je pod tym linkiem: http://pl.pokerstrategy.com/strategy/sng/ .

Życzę powodzenia i pozdrawiam :)