Witam wszystkich bardzo serdecznie, pragnę poszerzyć swoją przygodę z pokerem dlatego jestem tu,
mam nadzieję, że pod okiem specjalistów tu obecnych uda mi się nauczyć czegoś nowego i poznać ciekawe taktyki ![]()
Pozdrawiam :))
Witam wszystkich bardzo serdecznie, pragnę poszerzyć swoją przygodę z pokerem dlatego jestem tu,
mam nadzieję, że pod okiem specjalistów tu obecnych uda mi się nauczyć czegoś nowego i poznać ciekawe taktyki ![]()
Pozdrawiam :))
Witam,
na pewno przy odpowiednim zaangażowaniu uda Ci się znacznie poszerzyć twoje pokerowe horyzonty
napisz nam może jaką grasz odmianę ![]()
Dodatkowo zachęcam do aktywnego udziału na forum . Możesz pomyśleć o załozeniu bloga w którym będziesz dokumentował swoje poczynania
Pozdrawiam
Ohoj Corsarz ![]()
Cieszymy się, że zdecydowałeś się dołączyć do naszej społeczności i się przywitać ![]()
Pod okiem naszych specjalistów, na pewno poszerzysz swoje pokerowe horyzonty - bez dwóch zdań. Powiedz tylko, co zamierzasz grać i na jakiej platformie - może będziemy mogli doradzić jakieś materiały na początek.
Pozdrawiam
Czekam na kapitał startowy na full tilta
grałem swojego czasu na Pokerstarsie ale to co tam sie dzieje na riverze to ludzkie pojęcie przechodzi
zamierzam grac turnieje SnG ;>
Witaj Corsarz ![]()
Naprawdę fajnie, że trafiłeś na naszą stronę. Daje ona wielkie możliwości, tylko trzeba z nich umiejętnie korzystać ![]()
Skoro zdecydowałeś, że chcesz grać turnieje SnG polecam na początek przeczytanie artykułów dotyczących strategii gry w tych turniejach. Znajdziesz je pod tym linkiem: http://pl.pokerstrategy.com/strategy/sng/ .
Życzę powodzenia i pozdrawiam