Witam jestem nowym graczem
chciałem się przywitać ze wszystkimi
bardzo podoba mi się tu wyczuwam pozytywną energie hehe:) Będzie dobrze :)) jeszcze nie ogarniam co i jak ale mam ochotę szybko się uczyć
Cześć Dacek,
serdecznie Cię witam na forum i zapraszam do udziału w dyskusjach oraz korzystania z materiałów szkoleniowych.
Z tą pozytywną energią różnie bywa na forum, ale w zasadzie zawsze przeważa optymistyczny nastrój.
Jaka odmiana pokera Cię interesuje. Napisz, gdyż chcielibyśmy Ci zaproponować materiały szkoleniowe na początek, abyś nam się nie zagubił w tej ogromnej liczbie artykułów, filmów, quizów i tematów na forum.
Jeżeli będziesz miał jakieś pytania, pisz śmiało.
Pozdrawiam,
dohpaZ
dohpaZ ja grałem wcześniej że to tak ujmę amatorsko na NO-LIMIT ale za dużo można kasy przegrać w jednym momencie chwila nie uwagi i jesteś biedakiem więc jak na razie decyduje się na FIXET LIMIT bezpiecznie do celu :]] ja mam podejście do tego nie chce zarabiać milionów wystarczy mi (parę) dolarów miesięcznie na drobne wydatki
dziewczynie coś kupić ;p a przy tym nauczyć się grać w pokera nie zaszkodzi
pazerny nie jestem hehe
każdy wolny czas który będę miał będę starał się wpadać tu i grać uczyć teraz czytam artykuły broze na fixet limit i troche jest do ogarniecia ale powoli do celu pozdrawiam :DDDDD
Artykuły to jedna forma nauki, pewnym uzupełnieniem są na pewno filmy. Pooglądaj sobie produkcje naszego trenera i specjalisty od fixed-limit, Walderama.
Znajdziesz tam nie tylko zagrania omówione w artykułach, lecz również grę "pod przeciwnika". No i najważniejsze, zobaczysz naszego trenera w akcji, dzięki czemu pewne sytuacje przy stoliku mogą Ci się wydać mniej skomplikowane, bo "gdzieś je już widziałeś."
Poza tym, zachęcam do wstawiania rozdań do oceny. Nasi sędziowie pomogą wyłapać Ci błędy, które popełniasz w grze. Polecam.