Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Elo

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
316 Wyświetlenia

Witam,
na imię mam Łukasz i w pokerka grałem wcześniej w większości przypadków z kolegami ale nie oznacza to, że wcale nie grałem online. Często logowałem się na konto kumpla i grałem sobie MTT. Kilka razy coś tam dało się ugrać i raz byłem na FT w 3k(gwarantowane).

Na starcie mam do Was jedno pytanko, czy bonus startowy mogę otrzymać tylko na jeden z tych 3-ech pokerromów: PP, FTP, WilliamHill? Czy jednak mogę go otrzymać na betfair, bo właśnie tam wcześniej grałem i już jestem przyzwyczajony:) Jeśli można to gdzie wejść aby móc wybrać ten pokerroom?

Pozdrawiam, Łukasz

2 odpowiedzi

Witam

Bonus obecnie jest dostępny na jednym z tych 3 poker roomów, jeśli mowa o 50$. Bonus od wpłaty jest dostępny na większej ilości platform.

imgoingtomirage

Siema Łukasz.

Witamy na forum!
Jeśli chodzi o Twoje pytanie to kapitał startowy można otrzymać na którymś z tych czterech pokerroomów: WilliamHill, FullTiltPoker, PartyPoker, CakePoker, wybór należy do Ciebie :).

Jeśli grasz MTT to polecam czym prędzej podnieść status na wyższy i zajrzeć do działu z filmami MTT. Polecam te autorstwa Pyszałka i Oloriona które są świetnymi produkcjami dla ludzi zaczynających z MTT.

Przy okazji pragnę zaznaczyć, że granie na koncie znajomych nie jest dozwolone przez większość pokerroomów.

Pozdrawiam i zachęcam do częstego odwiedzania naszego forum!