Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Witam

2 Posts
2 Users
0 Reactions
353 Views

Witam, nazywam się Grzesiek. Moja przygoda z pokerem zaczęła się około 1,5 roku temu od uzyskania kapitału startowego, za który grałem SSS na ftp. Niestety po około miesiącu gry zostało podniesione wpisowe na stoliki cash i z zgodnie z teorią ewolucji mówiącą, że najsłabsi giną, przegrałem swój kapitał na stolikach rush poker.
Następnie dostałem swój drugi kapitał na Party Poker, który równie szybko przegrałem.
Przełomowym momentem był sylwester tego roku, gdzie załozyłem się z kolegą o flaszkę, o to, że wygram jakichś duży turniej online. Zmusiłem się do wpłacenia swoich pieniędzy jako kapitał startowy na Pokerstars. Tak zacząłem grać Sit'n'go.

Od tej pory staram się budować swój bankroll na Pokerstars. Nadrzędnym celem jest wyrobienie 150 BI na SNG 180 os. za 2.2$ .

Obecnie gram:
-satelitki 2.2$ 36os. do Sunday Storm (główne źródło przychodów)
-SNG 1.1$ 45os. (taka zapchajdziura, bo satelitki się powoli otwierają)
-SNG 2.2$ 180os. (nie więcej niż 1 turniej ze względu na BRM)

Cel osiągnięty w 68%.

1 reply

Cześć Grzesiek,

widzę, że już jesteś z nami przez dłuższą chwilę :)

Z Twojego postu wnioskuję, że utrata kapitałów startowych czegoś Cię nauczyła i wyciągnąłeś z tej sytuacji wnioski oraz ustaliłeś sobie konkretny BRM. Mam nadzieję, że jeżeli spełnisz swój cel w 100%, nadal będziesz się trzymał postawionych założeń.

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz.

Pozdrawia,
dohpaZ