Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Witam ;)

3 Posts
3 Users
0 Reactions
288 Views
GrS11

W oczekiwaniu na dobrą rękę postanowiłem w końcu przywitać się ze wszystkimi użytkownikami forum.

Mam na imię Artur, w Holdem'a gram towarzysko ze znajomymi od ponad 3 lat. Wciągnąłem do gry kilku znajomych, a jeden z nich powiedział mi o możliwości uzyskania kapitału startowego w wysokości 50$ za darmo po rozwiązaniu quizu. Z racji, iż wcześniej wpłacałem pieniądze na PKR, oraz Poker Start, jednak okazało się to trwonieniem moich zarobków postanowiłem spróbować swoich sił w quizie, a następnie jeżeli uda się go zdać stawić czoło innym graczom po raz kolejny. Quiz rozwiązałem, jednak muszę przyznać, że nie bez problemów. Pomocne okazały się poradniki i strategie ze strony :)

Jako mój room wybrałem Full Tilt Poker i od kilku dni staram się coś ugrać ;) Idzie różnie (w chwili obecnej 45,50, a było już 59), ale chyba jednak czasami brakuje mi trochę szczęścia :(

Co raz bardziej wprowadzam się w świat "zawodowego" pokera i muszę przyznać, że co raz bardziej mnie intryguje, a wielu rzeczy po prostu nie wiedziałem. Poker Strategy nauczyło mnie w krótkim okresie wielu rzeczy, a mam zamiar nauczyć się ich jeszcze więcej.

I to by było na tyle :) Pozdrawiam wszystkich :)

EDIT: Właśnie dostałem KK, może w nagrodę za powitanie ;)

2 replies

Cześć Artur,

witam Cię serdecznie na forum i zachęcam do częstego odwiedzania naszej strony.
Poker to bardziej skomplikowana gra, niż by się wydawało na pierwszy rzut oka. Ale jeżeli uda Ci się opanować wiedzę i będziesz ją potrafił odpowiednio zastosować, to będzie to procentowało w postaci wyższych wygranych. Wielu graczy na początku swojej kariery sądzi podobnie do Ciebie, że poker to nic trudnego i popełnia wiele błędów, które Ty możesz wykorzystać, gdyż masz większą wiedzę pokerową od nich.

Na naszej stronie znajdziesz wiele materiałów szkoleniowych. Począwszy od artykułów, poprzez treningi (LINK 1, LINK2, filmy, aż do forum oceny rozdań.
Wybór masz dość szeroki, a teraz tylko i wyłącznie od Ciebie zależy na ile wykorzystasz naszą ofertę i staniesz się wygrywającym pokerzystą.

Jeżeli będziesz miał jakieś pytania, pisz śmiało.

Pozdrawiam,
dohpaZ

PS.: Jeżeli grasz sesję pokerową, to nie szperaj po forum, lecz koncentruj się w 100% na grze.

Cześć Artur,

Witam Cię u nas bardzo serdecznie. Fajnie, że się przywitałeś - widzę też, że od razu wziąłeś się za wstawianie rozdań do oceny _thumbsup:

Mam nadzieję, że dzięki naszym materiałom szybko pomnożysz kapitał startowy. Zaglądaj często na forum i pisz, co u Ciebie :)

Pozdrawiam!