W oczekiwaniu na dobrą rękę postanowiłem w końcu przywitać się ze wszystkimi użytkownikami forum.
Mam na imię Artur, w Holdem'a gram towarzysko ze znajomymi od ponad 3 lat. Wciągnąłem do gry kilku znajomych, a jeden z nich powiedział mi o możliwości uzyskania kapitału startowego w wysokości 50$ za darmo po rozwiązaniu quizu. Z racji, iż wcześniej wpłacałem pieniądze na PKR, oraz Poker Start, jednak okazało się to trwonieniem moich zarobków postanowiłem spróbować swoich sił w quizie, a następnie jeżeli uda się go zdać stawić czoło innym graczom po raz kolejny. Quiz rozwiązałem, jednak muszę przyznać, że nie bez problemów. Pomocne okazały się poradniki i strategie ze strony ![]()
Jako mój room wybrałem Full Tilt Poker i od kilku dni staram się coś ugrać
Idzie różnie (w chwili obecnej 45,50, a było już 59), ale chyba jednak czasami brakuje mi trochę szczęścia
Co raz bardziej wprowadzam się w świat "zawodowego" pokera i muszę przyznać, że co raz bardziej mnie intryguje, a wielu rzeczy po prostu nie wiedziałem. Poker Strategy nauczyło mnie w krótkim okresie wielu rzeczy, a mam zamiar nauczyć się ich jeszcze więcej.
I to by było na tyle
Pozdrawiam wszystkich ![]()
EDIT: Właśnie dostałem KK, może w nagrodę za powitanie