Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] siadło!

21 Posts
16 Users
0 Reactions
3,419 Views
Woher90

Uploaded with ImageShack.us
Wreszcie champion _thumbsup:

20 replies
MaNTissS

gz again _cool:

grubo, high five!

Motyla noga, solidny zawodnik z tego Wohera :)

Graty!!!

3eakY

i jest notka nawet na Oloriusza :) gratulacje

Miloszpoker2

bardzo ładny wynik, gratulacje :) :f_thumbsup:

persii

gz woher, niezla kura z ciebie

Ho ho ho, piękny wynik _thumbsup:

salyk

Fajny turniej ;)

Kojarze Wohera z jakis sng ale nie pamietam jakich:P heh pamietam ze fest mnie wkurw hahah:)

swietny wynik:)

babel92

very nice score _thumbsup:

kondziuu

a oloriusz 300 dolars :]

IceWhoo

Napisane przez 3eakY

Rzeczywiście solidny zawodnik notka na Olo ba nawet na siebie ma notkę. Istny pedant.
Z takim podejściem wyniki nie dziwią.
Graty.

Woher90

Napisane przez IceWhoo

Napisane przez 3eakY

Rzeczywiście solidny zawodnik notka na Olo ba nawet na siebie ma notkę. Istny pedant.
Z takim podejściem wyniki nie dziwią.
Graty.

Na fioletowo mam polskich regow :rage:

Imo przyjemnie czasami jest poogladac jak rodak cos shipuje :f_thumbsup:

Napisane przez mazik22
Kojarze Wohera z jakis sng ale nie pamietam jakich:P heh pamietam ze fest mnie wkurw hahah:)

swietny wynik:)

Wczesniej grindowalem 4$ 180os non turbo, takze pewnie z tych _grin:
Wg mnie najlepszy sposob na zbudowanie solidnego rolla pod mtt. A i sry za wkurw _evil:

Dziekuje , pozdrawiam
Jeszcze tu wrócę! :f_cool:

natraj

woher ja tez jestem fanem tych 4$ 180 non. Powiedz mi jak dlugo w nich grales, ile dziennie i do jakiego rola doszedles?

Miloszpoker2

właśnie. pytanie co do tych 180tek za 4,4$. Jakie roi da sie wyciągnąc? Do jakiego rolla dojechałes na nich? I od jakich stawek zaczałes grac tylko mtt? :)

Dobry terran miecie!

Woher90

Napisane przez natraj
woher ja tez jestem fanem tych 4$ 180 non. Powiedz mi jak dlugo w nich grales, ile dziennie i do jakiego rola doszedles?

Generalnie to bylo tak:
Startowalem z 400$, Grindowalem same 4ki po 6h-8h dziennie 5dni w tyg, stosowalem ostry multitabling jakies 24 albo wiecej. Tam jest masa fishy i czesto nawet TT to dobry all in pre we wczesnej fazie. Gralem tyle stolikow bo stwierdzilem ze mam zbyt duzy edge by grac ich mniej, moze moja gra byla gorsza ale za to na pewno bardziej oplacalna. Uwazalem tylko na regularsow ktorych tez tam troche jest. A jesli chodzi o zarobki to bywaly dni gdzie ugrywalem nawet 400$, praktycznie double poczatkowego rolla :f_biggrin: Po jakims czasie zaczalem mixowac sng z mtt a gdy dojechalem do rolla jakis 3k$ [zajelo mi to ponad miesiac] skonczylem grac 4ki i skupilem sie tylko na mtt.

Mysle ,ze grajac tylko 4ki mozna robic miesiecznie spokojnie 3k$ a nawet wiecej jesli jest sie ultimate grinderem _thumbsup:

Zachęcony Twoim opisem tych 4$ 180-tek, włączyłem sobie 4. W hu chciał deala, ale jedyny myślący odpadł na 3 pozycji więc nie ma mowy :D:D :

Woher90

Napisane przez gonnnog
Zachęcony Twoim opisem tych 4$ 180-tek, włączyłem sobie 4. W hu chciał deala, ale jedyny myślący odpadł na 3 pozycji więc nie ma mowy :D:D :

Graty _thumbsup:
Oby tak dalej! _biggrin: