Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Hej ho

5 Posts
4 Users
0 Reactions
554 Views

Witam,
Nazywam się Maja.
W pokera gram już od dłuższego czasu, widziałam mnóstwo różnych sytuacji na stole w najrozmaitszych rodzajach tej pięknej gry.
Konto zakładam tu by (domyślam się, że jak większość z was) doskonalić swe umiejętności.
Pozdrawiam wszystkich!

4 replies
Endurx

Witaj Maju

Ciesze się że dołączyłaś do naszej elitarnej szkoły pokera, opowiedz nam coś więcej jakie odmiany pokera grasz? kiedy rozpoczęła się twoja przygoda z pokerem. Z doświadczenia wiem że najlepszymi metodami edukacji jest regularny udział w treningach live jakie organizuje dla swoich użytkowników Poker Strategy, równie ważne jest oglądanie jak największej ilości filmów szkoleniowych oraz czytanie artykułów zawartych na naszej stronie. Serdecznie zapraszam Cię do czynnego udziału w życiu forum oraz wstawiania rąk do oceny co również w znaczącym stopniu podniesie twoje umiejętności pokerowe. Jeżeli masz jakieś pytania śmiało je zadawaj, z przyjemnością ja lub któryś z moich kolegów na nie odpowiemy.

Pozdrawiam Endurx

W pokera gram od 3-4 lat.
Jednak była to gra bardziej rekreacyjna i nie zależało mi zbytnio na poszerzeniu swojej wiedzy.
Próbowałam swoich sił w omaha, holdem pot limit i fixed limit, lecz naturalnie pozostałam przy no limit.
W większości gram na stolikach s&go 45> jak i cashówki na mikro stawkach.
Będę szukała tu rozwiązania mego chyba największego problemu jakim jest gra na stole finałowym w większych turniejach, faza bubble, a i head's up.
Na pewno zasięgnę pomocy nie raz, poproszę o analizę rozdania.
Dziękuję za przywitanie na forum, lecz proszę nie bądźcie dla mnie okrutni. :rolleyes:
Pozdrawiam :)

Cześć Maja,

również witam Cię serdecznie na forum.

Czasami ocena sędziego może wydać Ci się okrutna, ale przecież nie chodzi o to, aby coś ukrywać, lecz obiektywnie oceniać. Najważniejsze, żeby wziąć sobie do serca to co napisał i przemyśleć jego słowa.
Dlatego bardzo ważne jest, abyś przy każdym rozdaniu podawała wszystkie czynniki mogące mieć wpływ na ocenę, czyli statystyki przeciwników oraz ewentualne notki na nich. W ten sposób nasz sędzia będzie miał łatwiej wczuć się w rozdanie i lepiej go oceni.

Pozdrawiam,
dohpaZ

Napisane przez GoplanaDziękuję za przywitanie na forum, lecz proszę nie bądźcie dla mnie okrutni.

Również witam Cię na forum :) i nie przejmuj się początkowymi krytycznymi ocenami swoich rozdań bo są one tylko po to, żeby wyciągnąć z nich wnioski i poprawić swoją grę- z początku miałem same krytyczne oceny a teraz coraz częściej "rozegranie (prawie) idealne" :)

a na jakim poker roomie grasz te SnG?:)