Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Witam

4 Posts
2 Users
0 Reactions
285 Views

Witam wszystkich.
Mam na imię Łukasz gram w pokera około roku rekreacyjnie ze znajomymi przy różnego rodzaju trunkach. Ostatnio coraz bardziej mnie to wciągnęło i mam pytanie. Chciałbym wpłacić pieniądze na PartyPoker i chciałbym dostać bonus ale nie bardzo rozumiem na czym to polega "Otrzymasz również od 100% aż do 500 $ bonusu wpłacając pieniądze na swoje konto PartyPoker"

Mianowicie:
Załóżmy wpłacę 100$ to ile będę miał na koncie? I Po jakim czasie czy po czym mogę je wypłacić bo chyba nie mogę tak kiedy mi się podoba? Może to dla was banalne no ale nie bardzo się na tym znam, z góry dziękuje za odpowiedz do zobaczenia w grze:)

3 replies
Mooris

Witaj Łukaszu!

Super, że zdecydowałeś się brać pokera trochę bardziej na poważnie, niż gra przy trunkach :) Z nami na pewno poznasz wszystkie tajniki tej wspaniałej gry.

Co do Twoich pytań:

"100% aż do 500 $" oznacza, że wpłacona przez Ciebie kwota zostanie podwojona, a max. możesz wpłacić 500 $. Jeśli więc wpłacisz 100 $, PartyPoker przyzna Ci bonus w wysokości 100 $. Ta kwota nie pojawia się jednak na Twoim koncie od razu. Jest do bonus, który musisz uwolnić. Bonus będzie wypłacany w 10 ratach. Każda rata będzie wynosić 10% bonusu. Dla każdego 1 $ potrzebujesz 8 PartyPoints. Masz 120 dni, aby ugrać ten bonus. Jeżeli nie uda ci się ugrać całkowitej sumy w tym czasie, reszta bonusu przepadnie.

Jeśli będziesz miał jakiekolwiek inne pytania - wal śmiało.

Pozdrawiam

Aha rozumiem a jeżeli przerobie założmy połowe bonusu czy jakąś jego cześć to moge wybrac pieniadze? Czy dopiero jak skoncze do konca przerabiac bonus?

Mooris

Witaj

Jeśli mówimy o wpłacie własnej, to możesz te pieniądze wypłacić w każdym momencie, bo przecież są Twoje. Także nie ma problemu, abyś wypłacił coś w trakcie wyrabiania bonusu.

Pozdrawiam