Skip to forum
Która drużyna wygra...

Notifications
Clear all

Która drużyna wygra w trzeciej edycji ataku na sejf? Poll is created on Jan 14, 2009

[Closed] Która drużyna wygra w trzeciej edycji sejfu?

19 Posts
10 Users
0 Reactions
1,752 Views
Walderam

Witajcie.

Dzisiaj mamy coś na czasie.

Jak myślicie, która ekipa będzie najlepsza w trzeciej edycji naszej zabawy?? Czy Jackmasters obronią tytuł? Po nieudanym starcie będzie to raczej trudne, ale kto wie...

A może któraś z nowych ekip zaliczy udany debiut??

Głosujcie!

18 replies

Mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę, że widzę kto na kogo głosuje... Zmiana statusu na basic to nie problem...

simoo napisał
Mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę, że widzę kto na kogo głosuje... Zmiana statusu na basic to nie problem...

Jestem w pełni świadom popełnionego przeze mnie błędu, nie proszę o przebaczenie i nie okazuję skruchy.
Jestem również świadom tego, iż simoo może sobie przyznać status basic i nie stanowi to dla niego żadnego problemu :D.

Walderam

simoo napisał

Nie strasz nie strasz bo się ......

kumiszcz

Raczej, że Game Over

Ps. simoo szantażystka :P

Walderam

simoo pewnie przekupił wszystkich w biurze i teraz wszyscy admini z innych społeczności będą głosować.

Robią to tylko dlatego, że nie czytają newsów o wynikach osiąganych przez simoo.

Riverneed

simoo napisał

Olorion

Team simoo 6 23.08%

szalenstwo, przeciez szansa ze team simoo wygra jest porownywalna z trafieniem quada na flopie

kaczuba

Skuteczna groźba. :D

Riverneed

Olorion napisał
szalenstwo, przeciez szansa ze team simoo wygra jest porownywalna z trafieniem quada na flopie

Na flopie albo na hopie...

kaczuba

Riverneed napisał

Olorion napisał

Na flopie albo na hopie...

Hahaha! :D Riverneed i jego obrazki rlz. :D

mrozny

Olorion napisał
Team simoo 6 23.08%

LOL :)

kaczuba napisał

Hahaha! :D Riverneed i jego obrazki rlz. :D

WRONG!!! Powinno być: "Riverneed i jego obrazki, które kopiuje od simoo. simoo rlz."

Pozdrawiam

ehhh... bawcie sie w ankiety bawcie... druzyna Sama nie czuje potrzeby wygrania w niej, bo bedzie sie bawic za $$ po otwarciu sejfu :):)

Goldfisha napisał

ehhh... bawcie sie w ankiety bawcie... druzyna Sama nie czuje potrzeby wygrania w niej, bo bedzie sie bawic za $$ po otwarciu sejfu :):)

Goldfisha, jak mogłaś... ;( ;( ;(

kaczuba

simoo ftw! ;)

Walderam

LooooooooL

simoo, ile kosztowało Ciebie to pierwsze miejsce (na razie) w tym głosowaniu?
Przecież nikt przy zdrowych zmysłach nie zagłosowałby za darmo na Team simoo :P

SamRadziwill

simoo, daj już spokój! Od rana zakładasz te fake konta żeby tylko ankietę wygrać :D

kaczuba napisał

simoo ftw! ;)

Nic dodać, nic ująć...

Przecież nie moja wina, że ludzie głosują na najlepszy team...