Drzewiej już grywano w pokera.
FL ORC
Jeśli jednak inni gracze weszli już do gry, przez sprawdzenie lub podbicieto,
Już sam pan Longinus herbu Zerwikaptur w to grywał.
Drzewiej już grywano w pokera.
FL ORC
Jeśli jednak inni gracze weszli już do gry, przez sprawdzenie lub podbicieto,
Już sam pan Longinus herbu Zerwikaptur w to grywał.
Figlarz napisał
nie pij %%%
LOL LOL LOL !!! Umarłem
@ hermenegilda
Przyznaj się! Chcesz wygrać konkurs na temat tygodnia na forum
?(
Figlarz napisał[/
nie pij %%%
Nie wiem o czym mówisz.Pijam tylko żołądkową gorzką,i to w ilościach symbolicznych,nie więcej jak 0,5l/twarz.Percentów to ma niewiele,tak że trudno mówić o piciu
Qsypal nie uważasz, żeby trzymać poziom jednak lepiej byłoby ten wątek zamknąć albo lepiej usunąć?
Nie mogę w to uwierzyć,czyżbyś nie miał żadnych skojarzeń??
Tak Cię burzy niewinna zabawa dla gimnastyki umysłu?
Mości Panowie i wy, szlachetne Panie! Nie potrzeba nam na naszym zacnym forum waśni ni swarów! Podysputujmy po szlachecku!
:D:D:D
EDIT: Przeniosłem do Pogawędek, bo tu jednak bardziej ten temat pasuje
Właśnie, może temat bez sensu, był w złym temacie, ale dlaczego od razu zamykać? Nikt tu nikogo nie obraża, ani herezyj nie ogłasza...
Tak Cię burzy niewinna zabawa dla gimnastyki umysłu?
Żadnych skojarzeń. Zero. ![]()
Poświęciłem chwilę na rozkminkę tego tematu, ale kompletnie wymiękam. Nawet pomoc Google dała mi tylko tyle, że dowiedziałem się, że Longinus to postać z Ogniem i mieczem. =(
Może ktoś z lepszą oceną z polskiego w liceum wytłumaczy dowcip?
Meylot napisał
Tak Cię burzy niewinna zabawa dla gimnastyki umysłu?Żadnych skojarzeń. Zero.
Poświęciłem chwilę na rozkminkę tego tematu, ale kompletnie wymiękam. Nawet pomoc Google dała mi tylko tyle, że dowiedziałem się, że Longinus to postać z Ogniem i mieczem. =(Może ktoś z lepszą oceną z polskiego w liceum wytłumaczy dowcip?
Wróć do mojego pierwszego postu.A Longinus herbu Zerwikaptur nosił nazwisko Podbipięta.....
StraightGinn napisał
Qsypal nie uważasz, żeby trzymać poziom jednak lepiej byłoby ten wątek zamknąć albo lepiej usunąć?
Od pewnego czasu nie zamykam tematów, bo komuś mogłoby się to nie spodobać, w końcu niektórzy wiedzą lepiej, co trzeba robić...
Srubka napisał
mazaq napisał
Czy odpowiedź to : Miliard ?Nie.
Mówiłam już, seks.
;)
![]()
Udowodnij.
Srubka napisał
Seks.
Na pewno nie seks, gdyż pan Longinus nie mógł "w to grywać", bo śluby złożył. Co wy, Ogniem i Mieczem nie czytaliście (oglądaliście)?