Skip to forum
Ankieta tygodnia: K...

Notifications
Clear all

Jak zagrają polscy piłkarze ręczni w ostatnich meczach mundialu? Poll is created on Jan 28, 2009

[Closed] Ankieta tygodnia: Które miejsce zajmą Polacy w finałach Mistrzostw Świata?

18 Posts
16 Users
0 Reactions
1,960 Views
Walderam

Po niesamowitym meczu z Norwegią polscy piłkarze ręczni są już w strefie medalowej mundialu.

Jak myślicie, czy Polacy pójdą za ciosem i sięgną po mistrzowski tytuł?

A może po trzech wspaniałych meczach w drugiej fazie grupowej nasi reprezentanci już nie zdołają nic więcej wygrać?

Wiemy, że wśród Was jest wielu kibiców, liczymy na Wasz liczny udział w głosowaniu :)

17 replies
SamRadziwill

Po wczorajszym meczu naszym nie pozostaje nic innego, jak zdobyć złoto :]

drafu

dobrze ze trafilismy na Chorwacje wiec bedziemy mogli pokonac Francuzów w finale :)

Po tym co zrobili nasi w drugiej fazie grupowej nie mam wątpliwości, że będzie złoto :D Rozbić Duńczyków, rozbić Serbów i wygrać awans w niesamowitych okolicznościach - chłopaki są naładowani.

mazaq

Niestety, wrócimy bez medalu :(

PISAK89

Dadza rade :)

kopoland

złoto !

3mil

niemcow niema to zloto bedzie na bank

Qsypal

Jeśli Jacek tu nie zaglądnie, będzie złoto, w przeciwnym wypadku zostaniemy bez medalu :P

JacekPL

befeku napisał

Po tym co zrobili nasi w drugiej fazie grupowej nie mam wątpliwości, że będzie złoto :D Rozbić Duńczyków, rozbić Serbów i wygrać awans w niesamowitych okolicznościach - chłopaki są naładowani.

Lubię patrze trzeźwo. Duńczyków rozbiliśmy w pierwszej połowie. W drugiej nie istnieliśmy.

Serbom daliśmy w kośc, natomiast mecz z Norwegią kompletnie nam nie wyszedł. Cudowny zbieg okoliczności sprawił, że wygraliśmy to spotkanie.

Obawiam się, że mazaq, cho nie ma jaj, ;) ma rację. :P :P :P

mazaq wie, dlaczego...

JacekPL

Qsypal napisał

Jeśli Jacek tu nie zaglądnie, będzie złoto, w przeciwnym wypadku zostaniemy bez medalu :P

O shit, przeczytałem to dopiero po tym, jak napisałem poprzedniego posta. :P :P :P :P

mlooody88

JacekPL napisał

Qsypal napisał

O shit, przeczytałem to dopiero po tym, jak napisałem poprzedniego posta. :P :P :P :P

Będzie na kogo zgonić jeśli wrócą bez żadnej zdobyczy medalowej :D

mazaq

JacekPL napisał

Obawiam się, że mazaq, cho nie ma jaj, ;) ma rację. :P :P :P

skąd taki read :O

Jak zmienią taktyke na technikę tą z meczu z Danią i Serbią to mamy finał napewno!!! Pokazali już że są nieobliczalni!!! Przegrać i WYGRAĆ mogą z każdym!!! Mam nadzieję że Chorwaci nie udzwigna roli faworyta no i że KASA zamuruje bramkę!!! Do Boju POLSKO!!!!!!

elvismichal
YasQ

Jak mielismy 0pkt w tej 2gr powiedzialem ze mistrzostwa zakonczymy na 2 miejscu i bede sie tej ver trzymal =)

Piter1985

Myśle ze jak wygramy dzisiaj z Chorwacja to zdobedziemy złoty medal :D

szok38