Witajcie pokerzyści ![]()
To może coś o sobie, mam 18 lat uczę się w technikum informatycznym i mam wiele zainteresowań oprócz informatyki takich jak: koszykówka uprawiam ją, ale także uwielbiam ligę NBA, F1 to taka fascynacja już od wielu lat dzięki niej (tak myślę) uprawiam simracing.
No i wreszcie POKER bo za kogo byście mnie wzieli gdybym nie wspomniał o tym pisząc post o sobie na pokerowym forum ![]()
Zainteresowanie pokerem skąd się wzięło... sam nie wiem bo nie ma takiej daty, konkretnego wydarzenia które byłbym w stanie sobie przypomnieć od którego zacząłem interesować się pokerem. Pamiętam, że jak miałem tam kilka latek to tata nauczył mnie grac w pokera, grywaliśmy sobie od czasu do czasu tak dla zabawy na ciastka
Potem był komputer, a za chwilę internet i wtedy poznałem pokera na takich serwisach jak wp, onet miałem wtedy z 10-11lat. Wiadomo serwisy w których można pograć dla zabawy jednak nikt w nich nie słyszał o "prawdziwym" pokerze. Jednak bardzo mnie to wciągneło, chodź teraz zaczynam swoją pokerową przygodę to mam juz za sobą myślę kilkaset tysięcy gier, jednak tak się zastanawiam czy to w jakimś stopniu zaowocuje. Może troszeczkę bo przynajmniej znałem zasady od samego początku. Mam też kilka obaw co do tego mojego pseudo doświadczenia, że to się bardzo źle przełoży na moją grę. Jednak będę starał grać się jak najlepiej i zgodnie z tym co znalazłem w dziale strategia.
I tak na koniec żeby było śmiesznie dodam że.... nazywam się Adrian, jak zawsze nie po kolei, powiecie mogłem wstawić to na sam początek, ale po co przynajmniej będzie oryginalnie ![]()
Jestem tutaj by pokonać swoją cholerną niecierpliwość