Skip to forum
Notifications
Clear all

Witam

5 Posts
3 Users
0 Reactions
262 Views

Witam

Mam na imię Bartek, lat 21. Jakieś dwa lata temu przegrałem cały kapitał od PS, rok temu chciałem spróbować swoich sił jeszcze raz wpłacając minimalny depozyt. Niestety próba się nie udała, ale kilka dolarów zostało na koncie. Miesiąc temu spróbowałem ponownie, z pozostałych kilku dolarów rozbudowałem rola do skromnych 25 dolarów. Obecnie gram NL2 FR strategią MSS. Zamierzam podbudować rola do 50-60$ i przerzucić się na strategię BSS.

Pozdrawiam

Reply
4 replies
Refic

Cześć Bartek

Miło nam Cię powitać na forum, szkoda że postanowiłeś się przywitać dopiero teraz, ale jak to mówią, lepiej późno niż wcale :)

Jestem przekonany, że uda Ci się zbudować swojego rolla i już wkrótce będziesz grał dużo wyżej niż teraz. Pamiętaj jednak, żeby ciągle rozwijać się, nieważne w jakim momencie swojej kariery będziesz, nie spoczywaj na laurach, ucz się, a zajdziesz naprawdę wysoko :)

Powiedz mi, gdy przerzucisz się na strategię BSS, wybierzesz short handed czy full ringi?

Pamiętaj również, że jeśli będziesz miał jakiekolwiek pytania, wątpliwości, czy będziesz chciał po prostu zabrać głos w dyskusji na naszym forum, to po prostu pisz :)

Pozdrawiam

Reply

Z tego co wiem SH wymaga większych umiejętności, więc zostanę przy FR. Jeśli chodzi o naukę to oglądam filmy PanaduzePe, i zmierzam też skorzystać z forum oceny rąk. Co do ocen rąk po własnej analizie trudno mi zdecydować które rozdania wymagają dalszej analizy.

Reply
adekzaradek

kostek Witaj i powodzenia :) będę Ci bardzo kibicował, masz troszkę trudniejszy start niż ja bo masz mniejszego rola, ale masz za to już silvera który udostepnia Ci zdobycie duzo większej wiedzy. Powodzenia i wytrwałości :)

Reply

Dzięki, także życzę powodzenia

Reply