Hej!
Zapraszam was do wzięcia udziału w ankiecie, której owocem będzie wybór blogera czerwca. Spośród wszystkich użytkowników, którzy w ubiegłym miesiącu założyli blogi, wybraliśmy jedenastu, którzy rywalizować będą o tytuł najlepszego-najpopularniejszego autora wirtualnego pamiętnika. Zwycięstwo umożliwi start w wyborach Blogera Roku i wygranie atrakcyjnych nagród.
Oto kandydaci:
natraj za blog Tradimo żurnal
To pierwszy handlowy pamiętnik w polskiej społeczności PokerStrategy.com, który szybko stał się (skromną jeszcze) areną wymiany uwag i innych kwestii, o których zupełnie nie mam pojęcia. Od czasu, kiedy kupiłem długi pewnego gościa, by ostatecznie rozliczać się z silnorękimi z Liciszew, moje trejdy ograniczają się do trzypaku gaci na rumuńskim jarmarku.
ozi za blog takie tam blogaski
Ozi już dawno temu dał się poznać z solidnej blogowo strony. Po latach (tak, można już tak powiedzieć) wziął się za Omahę i przyznać należy, że nawet stricte merytoryczne treści potrafił ubrać w atrakcyjną formę. Floppability, nuttines i zero fold equity – me gusta!
RockyRaccoon za blog Rock(y) and roll never dies!
PLO po raz drugi, tym razem w wykonaniu Diamentowego Rocky’ego, któremu nie sprawisz przyjemności smażąc mu schabowe. Mój teść i jego chlewna wesoła trzódka nie będą zadowoleni. A tak poza tym to ziemniaka też boli, jak się go wybulwia z pulchniutkiej, ciepłej ziemi…
Khamulx za blog Rycie bani - hyper turbo HU od zera.
Zdawanie matury w gruncie rzeczy ma sporo plusów – ma się na przykład te dziewiętnaście lat. Często nie ma się za to trzydziestu złotych na gruby grind, ale kiedy już kwit spłynie, bez kompleksów można zostać no-lifem. „Wstaję około 11-12, gram 3-4h, godzina/półtorej przerwy i wracam do stołów. To samo co od rana do mniej więcej 23, czasami 1/2 w nocy. Potem jakiś film/serial/książka i idę spać po 4”. Dobre życie – you’re doin’ it wrong ![]()
ELENDOR za blog Droga wojownika
21-letni Mateusz pokerem zaraził się od kolegów z domu starców (skoro grindują fixa…), a przygodę tam i z powrotem (w jego przypadku od 1,5k $ do torby) przebywa o wiele częściej, niż Bilbo Baggins. Póki co roll rośnie, ale do półtora kółka jeszcze dość daleko. Oby bliżej, niż do reklamówki.
zbxzbx za blog Rozwojowy blooog Zibiego || CHALLENGE 1k 18os. S&G || 22%
Osiem miesięcy poszukiwania pracy i pięć lat pisania licencjatu to okoliczności sprzyjające pokerowej rozrywce. W sumie żadne odkrycie, że od tyrki i nauki lepsze jest ESPN Classic. Na blogu jest muzyka, NBA, film i karma – kolorowo jak w chałupie Don Vasyla. Jeśli natomiast chodzi o literaturę szamańską, to dobrego szamanka nie odmówię nigdy.
Maciekelo za blog Tak się robi volume !! Czyli HT 6max
Z Hyper-Turbo jest jak z bałkańską nastolatką – nigdy nie wiesz, czy chce ci zrobić masaż, czy wsunąć pod żebro chromowane dwanaście centymetrów. A energetyki? Pij, ziomuś - Stalin nie pił, a i tak umarł.
Szkodnick za blog ~~ Szkodnick ~~ MTT ~~ W pogoni za SHIPem ! ~~
Granie wieczornych sesji MTT w perspektywie przymusowej, porannej pobudki jest niekiedy piłowaniem gałęzi, na której się siedzi, ale w Afryce kobiety po wiadro wody chodzą czterdzieści kilometrów – w warunkach trzeba umieć się odnaleźć, a przecież grać trzeba, c’nie? Darek jest jednym z nielicznych użytkowników, którzy choć raz w życiu odwiedzili jaskinię dobrzyńskiego hazardu – czernikowskie Bellagio i wyłożony platynowymi płytkami (no dobra, gresem i Cekolem…) Ace’s Room. Zapraszam ponownie!
tomaso1983 za blog TomaS Zoom SH NL5 -> NL100
Niepotrzebnie porzuciłeś Five Card Draw – choć dziś już trudno o internetowe kafejki, to zawsze znajdzie się jakiś dziadzia chętny na kilkusetzłotowy entertainment. Tym bardziej, jeśli grasz na NL5 z kapitałem bliskim połowie tysiąca. Hajs aż się prosi o jakieś HU 4rollz 4life 4theFans, a potem już tylko hajstejksy z kraszonym księżycowym pyłem szmalcesonem.
manganian za blog By manganian -> JUST DO IT.
W porównaniu do standardów to prawdziwa petarda, w której brak jest słitaśnych suckoutów i okrutnych bad beatów, za to sporo egzystencjonalnej rozkminy o atawizmie, społecznej niemocy i hot panienkach, które tu są, ale nie tańczą dla mnie i zdają wszystkie koła ze statystyki.
polacybiedacy za blog #polacybiedacy #CEBULOWEE POLE #funty #dolary #twoj stary
Kolega lubi smarować grubo i chciałby się mile zaskoczyć podwajając angielskiego rolla, bo za trzy miesiące wraca smażyć cebulę na wrocławskim uniwerku. W Polsce o wiele trudniej być dealerem w kasynie, bo nasza samosieja strasznie śmierdzi i mogą wyrzucić z przybytku. No i nasze funty też smakują nieco mniej słodko.
Głosowanie potrwa do 23 lipca 2013 roku do godziny 12:00. Przyjemnej lektury!