O co w tym chodzi?
Zamykam starego bloga, skonczylem jak narazie z Cashgame, juz mnie to dobija tragicznie, stoliki tez coraz gorzsze, moj run tez lepszy sie nie robi i w ogule zmiana troche pod wzgledem czasu grindu. Koncowy wpierdol 10k$ pod EV troche mnie zlamal i mnie sklonil do przemyslenia calej pokerowej sprawy.
Przeprowadzam sie pod koniec roku do Wrocka, pieniazki mam legalne i zaczynam zyc normalne zycie, tzn. w moim przypadku uczelnia + firma. Dla tego grind pomiedzy 2-6 rano juz jest dla mnie nierealny.
Dlugo sie zastanwialem, w co grac, gdzie grac, ile grac i wydaje mi sie ze znalazlem dosyc dobre rozwiazanie.
Jaki plan? Taki plan:
Do 31.7: Granie 3,5$R, 8$ i 15$ 180tek na P*
Od 01.8: Dolozenie 35$ i najpierw w niedziele, a potem juz tez w tygodniu coraz wiecej MTT.
Jezeli szybko beda dobre wyniki to moze zagrania pare Eventow WCOOPA.
Moj cel to 2$/SNG na 180tkach, niewiem czy to realne, ale wydaje mi sie ze poziom jest dosyc niski i mozna na tym wyciagnac dobre value.
Bede gral ile stolikow sie da, probne sessje bylo po 37-38 Stolikow i nie bylo problemow, moze 2-3 nie az takie tragicznie foldy gdzie mozna bylo pushnac.
Juz troche rozmawialem o tym z innymi graczami ale dalej jeszcze potrzebuje w tych o to kwestiach pomocy:
-Jaki HUD?
-Jakie Filmiki obejrzec?
-Jakie Softy to trenowania?
-Jakis coaching?
Za pomoc byl bym bardzo wdzieczny.
W probnych gierkach jak narazie ostry upswing, ale wiem ze tak nie zostanie, ale i tak swingy 5-digit jak na CG sa przy AVG BI 10$ raczej niemozliwe, wiec chociaz tutaj odetchne. Tutaj wykres probnych gierek: