Hej!
Zapraszam was do wzięcia udziału w ankiecie, której owocem będzie wybór blogera sierpnia. Spośród wszystkich użytkowników, którzy w ubiegłym miesiącu założyli blogi, wybraliśmy dwunastu, którzy rywalizować będą o tytuł najlepszego-najpopularniejszego autora wirtualnego pamiętnika. Zwycięstwo umożliwi start w wyborach Blogera Roku i wygranie atrakcyjnych nagród.
Oto kandydaci:
SirDavidis za blog I ja chciałbym zostać black memberem
Pierwszy kandydat nie doświadczył jeszcze magii wygrywania, ale zamiłowanie do klikania konsekwentnie wygrywa ze smutną buzią wykresów. Kowal z Żywca – takiego Black Membera jeszcze nie mieliśmy, więc niech dalej będzie tak, że „gdzie hajs kują, tam Davidis kieszeń nadstawia”.
pgabryn za blog Gambolubie
CS 1.6 + LoL + poker? Pachniało no-lifem do czasu, aż Gabrynowi wyskoczyła burdelowa fuszka i musiał dostarczyć frywolną panią na tańce. Przy takich historiach wykresy z trackera bledną i – bądźmy szczerzy – musiałbyś shipnąć WCOOPa, byśmy przestali czekać na alfonsowe opowieści.
ultrac za blog Nie śpię, bo siedzę na H.O.R.S.E.
Gdy wydawało się już, że to, co nie ma flopa, zostanie do cna zapomniane – oto pojawił się niszowiec z prawdziwego zdarzenia; istny karciany hipster. Ultrac gra we wszystko, co generuje flushe i full house’y, a na forum jest bardziej aktywny, niż Marc Overmars na lewym skrzydle. Winszujemy zaangażowania!
enader i smack91 za blog W pogoni za lepszej jakości życiem(enader & smack91)
Niektórzy twierdzą, że łatwiej wejść na Broad Peak na jednej ręce, niż przejść PLO micro. Pogromcy mitów z tego bloga mają solidne argumenty – Smack wstawił wykres wyglądający lepiej od giełdowego debiutu Tarczyński S.A. i pozamiatał. A woń wartości merytorycznej rozlała się po umysłach nowicjuszy.
lechrumski, AliAli, variat, RockyRaccoon, insanePL1 i Destrukt za blog Za starzy na raise, za młodzi na fold
The Beatles, The Rolling Stones, Harlem Globetrotters, Brazylia’58? Kiedy wjeżdża taki skład, trudno sprostać porównaniom. Tytuł bloga wygląda na weak calling station, ale z takiej trenersko-sędziowsko-diamentowej kombinacji nie może wyjść zakalec. Kto umie liczyć do tylu, ile blogerzy wspólnie generują rake’u, wygrywa big blinda!
Kubek1988 za blog Poker i giełda - droga do wolności finansowej (18man Turbo)
Teoretycznie zamiłowanie do wędkarstwa i doktorat z ichtiologii powinny pomóc w shipowaniu sitków – pokerowe akwarium pełne jest bowiem przeróżnych rybek. Nurkowanie z rekinami różni się jednak od zanęcania leszczy i drażnienia się z gupikami. Tak na giełdzie, jak i w kartach – życzę dobrych otwarć i owocnych zamknięć sesji!
ChristosP za blog SnG nonTurbo po Grecku.!!!
Christos postanowił zawstydzić kraj swoich przodków robiąc wszystko, by się nie storbić i kombinować finansowy progres. Trzymam kciuki za wytrwałość i konsekwencję, bo obawiam się, że gdy stracisz rolla, Niemce nie pożyczą…
Laksahnya82 za blog My life.My rules. MTT / SNG 180turbo <3
Dominika pokera uskutecznia od trzech lat i od większości użytkowników płci piękniejszej różni się tym, że robi wyniki. Gdy w pierwszym swym poście napisała, że liczy na pomoc bardziej doświadczonych użytkowników, niemal zakasałem nogawy, po czym coś mnie tknęło, że to chyba idzie o karty… Titsów ma nie być, ale ja i tak będę czytał.
txell2012 za blog 100 euro
Pokertars.es, senor! Tego blogera Hiszpanie zarazili chyba jednak gorącym temperamentem, bo wyrażenie „bankroll management” parzy go jak meduza. Kolega przez lata „kelnerował” i „barmanił”, a po godzinach dawał się niekiedy hipnotyzować śliweczkom i jabłuszkom starym, niedobrym automatom. Teraz chwycił za pokerka i, świadomy gamblerskiego zacięcia, planuje wyLAGować sobie morze kasy. GL!
TAndronicus4 za blog Wykresy, swingi i pokerowe cytaty - SN w 4 miesiące (ZOOM 100SH 4livin' n' 4life)
Kolega postanowił z każdym dniem być bardziej ułożonym panem graczem z rodziną o pełnych brzuszkach, nie przeszkadza mu to jednak błysnąć wierszykiem, rzutką metaforą czy cytatem z Wróżbity Macieja. Jeśli chodzi o Anthrax, to nie znam, bo nie grali na dożynkach w mojej gminie.
banis za blog "Be what we wanna be" by Banis
And when it comes to the real pros, we’ve got this fella here. Jeśli tym, co się liczy, jest szacunek pokerstrategowiczy, to z Banisem należy liczyć się aż nadto. Dobre życie mija mu na kruszeniu swingów i poznawaniu tajemnic Singapuru pod rękę z kobietą życia. Sky’s the limit!
ciaciak1 za blog Blog świstaka - walka z samym sobą, piłka nożna i absurdy dnia powszedniego
Świstak nie postawił na kolorki i modne upiększacze, co mainstreamowców mogło zniechęcić do lektury. Tu akurat dobrze trafił, bo mi do mainstreamowca dalej, niż do trenowania panamskich panczenistów, więc niezrażony ścianą tekstu ruszyłem w głąb literek. We internecie prawie żodyn niy wiy, iże warto to przeczytać. Żodyn. A warto.
Głosowanie potrwa do 18 września 2013 roku do godziny 14:00. Przyjemnej lektury!