Skip to forum
Bloger Października...

Notifications
Clear all
Poll results: Kto powinien zostać Blogerem Października?
Voter(s): 35
Poll is closed Nov 25, 2013
SuTTT  -  votes: 5 / 14.3%
5
14.3%
wincentf  -  votes: 1 / 2.9%
1
2.9%
Paavv  -  votes: 1 / 2.9%
1
2.9%
DominXTC  -  votes: 1 / 2.9%
1
2.9%
tigerek73  -  votes: 7 / 20%
7
20%
marciar1  -  votes: 6 / 17.1%
6
17.1%
HELLutek  -  votes: 16 / 45.7%
16
45.7%
RetireD2019  -  votes: 2 / 5.7%
2
5.7%
tooshee  -  votes: 2 / 5.7%
2
5.7%

Bloger Października - ankieta

1 Posts
1 Users
0 Reactions
469 Views
AceBestini

Hej!

Zapraszam was do wzięcia udziału w ankiecie, której owocem będzie wybór blogera października. Spośród wszystkich użytkowników, którzy w ubiegłym miesiącu założyli blogi, wybraliśmy dziewięciu, którzy rywalizować będą o tytuł najlepszego-najpopularniejszego autora wirtualnego pamiętnika. Zwycięstwo umożliwi start w wyborach Blogera Roku i wygranie atrakcyjnych nagród.

Oto kandydaci:

SuTTT za blog A może kiedyś.....[mikro PLO]

A gdybyście wy mieli do wyboru: wysłuchać rady naszych szkoleniowców PLO albo byłej Miss Lubelszczyzny – w co włożylibyście… więcej zaangażowania? Piona za bimber – dobrej sesji służy lepiej niż najsumienniej skonfigurowany HUD.

wincentf za blog Wincent przeciw światu

Jednym z celów psychologa Grześka będzie działalność społeczna. W moich stronach największych dawców live zwykło się nazywać MOPSami, gdyż jak nikt wspierają potrzebujących. W sieci też jest szerokie pole do popisu. A „dyszek” nie ma, bo kolega nie pije wódy.

Paavv za blog gumbol, motory, darcie mordy

Paweł, też psycholog, farci w sitkach i śledzi postępy panów skręcających w lewo na kaszance. Ja w żużlu zatrzymałem się na Marku Loramie, Samie Ermolence i braciach Rempała, ale podobno do dziś gdy Tomek Gollob nie może jechać, jest płacz.

DominXTC za blog W krainie ponaddźwiękowców - STT hyper-turbo

Kolega chciałby zostać pro grinderem, bo ma brzydkiego szefa i za mały ogródek. Za feedback można tu otrzymać kawkę lub drinka, więc szczerze liczę na literatkę czystej, a wobec tego, że na hiper-turbosach liczy się volume, nie pogardzę połóweczką.

tigerek73 za blog Wajcha Tigerka

Tigerek niedawno obchodził 6-lecie obcowania z PokerStrategy.com, był więc w tym biznesie w czasach, gdy większość z was wchodziła na stojąco pod dywan, a tatuś montował w rowerkach dodatkowe kółka. Kolega potrafił swego czasu na flipperach przegrać 50 mln zł, znalazł jednak kobietę, której zaimponował pusty portfel. Dziś ten niezmiennie przywiązany do fixa gracz stara się wyjść z zakrętu. Bo poker to nie żużel – po paru kółkach nie ma mety.

marciar1 za blog Mój blog.

Miejmy nadzieję, że inwencja twórcza przy tytułowaniu bloga nie przekłada się na finezję przy stołach – w przeciwnym wypadku Marciarowi trudno będzie o tricky linie. Imprezy, picie i ćpanie nie sprawiają naszemu bohaterowi satysfakcji – chociaż może nie powinno to dziwić w kontekście hasających rodziców, którzy z domu zrobili sobie deptak. W takich okolicznościach od kaca lepsza jest ciężka praca.

HELLutek za blog Hall of shame, pośmiejmy się z HELLutka.

Szymon/HELLutek cierpi na rozdwojenie jaźni, wobec czego przykładny grinder każdego dnia musi toczyć boje ze spazzogamblerem. Jakiś skośny wepchnął mu ostatnio do ciastka tekst o gwiazdach strzegących zdobyczy – mnie nauczono, by nie ufać za bardzo ping-pongistom. Tym bardziej, że ostatnio spore zachmurzenia.

RetireD2019 za blog " Get busy Living... " with RetireD

Gdy wydawało się, że Retired w zgodzie ze swym nickiem przeszedł na emeryturę – powrócił. Gdy napisał, że „nie wrócił sam”, pomyślałem – kobita pewnie, będą achy i ochy. Ale nie – tajemnicze wsparcie trenerskie reprezentuje zapewne płeć bezpieczniejszą dla zachowania koncentracji. Za Anime nie przepadam, bo – jak napisałem wyżej – nie wierzę ping-pongistom.

tooshee za blog ØØØ

Ciekawie i oryginalnie. Spoilerów więcej, niż na zlotach posiadaczy Mazd, ale zainteresowanie konkretne – wielu bowiem zastanawia się, co autor miał na myśli. Taka fotka zielska nie pozostawia zbyt dużo miejsca na interpretacje, jednak jako część całości dopełnia grę, w którą ja grać nie umiem za cholerę.

Głosowanie potrwa do 24 listopada 2013 roku do godziny 14:00. Przyjemnej lektury!

Reply