Skip to forum
Supernova NL10 ZOOM

Notifications
Clear all

Supernova NL10 ZOOM

8 Posts
8 Users
0 Reactions
834 Views

Witam.
W przyszłym roku mam zamiar wystartować z challengem wbicia statusu supernova na p* grając tylko i wyłącznie NL10 ZOOM. Jest to możliwe grając 6k rozdań dziennie i jest to w granicach moich możliwości. Mam pytanie. Czy hud na zoomach jest konieczny i czy warto w niego inwestować? Do tej pory korzystałam z wersji trial i hm2 często gubił mi rozdania, nie wiem czy z winy tego, że coś źle ustawiłam czy po prostu tak hm2 na zoomie działa, bo jeśli tak jest to nie uważam konieczności kupowania programu do samych statystyk, bo te moge sobie zrobić w excelu. Pozdrawiam i czekam na wypowiedzi

Reply
7 replies
BleakAmaranth

Nie gubi na zoomie rąk dobrze ustawiony. Zagrasz mnóstwo rąk i lepiej dla Ciebie będzie jeśli sobie to kupisz. To żaden koszt przy tym volume, bo chyba nie zamierzasz grać na tym limicie break even?

Reply

polecam zrobić taki challenge na nl25 dużo szybciej to wbijesz mniej rak do rozegrania a ilość fishy taka sama jak na nl10

PS: przynajmniej na zwykłych stołach.

Reply
Edziorrr

Chcesz grać bez huda na zoomie? Życzę powodzenia...

Reply
socosoco

mi tez sie wydaje, ze nie przemyslalas sytuacji skoro chcesz wbic SN na nl10 a nie wiesz czy Ci hud bedzie potrzebny

Reply
tomik51

Supernova vs. Torba Challenge?

Reply
TAndronicus4

Na Twoim miejscu jeszcze bym to przemyślał. Sam fakt że nie wiesz że potrzebny jest HUD świadczy o tym że Twoja wiedza o pokerze może być niewystarczająca żeby wyjść choćby b/e na tym nl10. Zastanów się jeszcze nad commitowaniem się do Supernovej z planem grania nl10 po 7h CODZIENNIE. Zupełnie nierealne moim zdaniem nawet jeśli nie masz żadnych innych zobowiązań.

Reply
mycka86

W pierwszej kolejności lepiej pomyśl o rozwoju, doskonaleniu gry i wchodzeniu na wyższe limity. Bo nie wydaje mi się żebyś chciał widzieć siebie za rok dalej grindującego nl10.

Nawet pod względem profitowości lepiej wyjdziesz na tym jak uda Ci się awansować na nl25/50, bo SN sama w sobie to tylko ~5k w skali roku. A na wyższych stawkach SN jest czymś naturalnym wynikającym z regularniej gry i nie wymaga specjalnie większego grindu i lepszej organizacji czasu.

Reply