Skip to forum
Ulepszony Pakiet Po...

Notifications
Clear all

Ulepszony Pakiet Powitalny od PokerStars

26 Posts
12 Users
0 Reactions
2,526 Views
gama87

Od dziś do 21 września PokerStars oferuje ulepszony Pakiet Powitalny dla wszystkich graczy, którzy zrobią swój pierwszy depozyt. Pakiet składa się przynajmniej z poniżej wymienionych rzeczy:

• Darmowe 20 $ w gotówce - dopisywane do konta w ciągu 36 godzin
• Darmowy ticket do turnieju 100K Privilege Freeroll - dopisywany do konta automatycznie
• Darmowy ticket Sit & Go o wartości 1$ - dopisywany do konta automatycznie
• 1 milion żetonów Play Money - dopisywany automatycznie

Dodatkowo możesz otrzymać do 13 $ w ticketach Sit & Go oraz paczkę firmowych gadżetów od PokerStars (szczegóły poniżej).

Zatem jeśli nie zrobiłeś jeszcze depozytu na PokerStars i czujesz się gotowy, aby spróbować swoich sił w grze na prawdziwe pieniądze, teraz jest na to najlepszy czas!

Darmowy 1 $ Sit & Go challenge

Po dokonaniu pierwszego depozytu otrzymasz darmowy ticket Sit & Go o wartości 1 $, ale w ramach swojego Pakietu Powitalnego możesz zdobyć dodatkowo 13 takich ticketów, nie wydając na nie ani grosza:

• Kiedy otrzymasz swój pierwszy ticket, użyj go do godziny 23:59 ET tego samego dnia, aby uwolnić nowy ticket 1 $, który możesz użyć następnego dnia
• Uwalniaj darmowy ticket codziennie przez 14 dni poprzez wykorzystywanie ich do godziny 23.59 ET w dniu, w którym go otrzymałeś
• Im więcej ticketów użyjesz, tym więcej ich dostaniesz
• Jeśli uzyskasz siedem lub więcej ticketów, otrzymasz również paczkę prezentów PokerStars Goody Bag

Darmowe gadżety PokerStars Goody Bag

Jak napisaliśmy powyżej, zdobywając przynajmniej siedem ticketów Sit & Go, otrzymasz specjalną paczkę prezentów od PokerStars, która zawiera:

• Worek PokerStars
• Czarna czapka PokerStars
• Pojedyncza talia kart PokerStars
• Odstresowywacz rekin PokerStars

Jeśli nie masz jeszcze konta na PokerStars skorzystaj z naszej oferty i kliknij tutaj, aby się zarejestrować.

Reply
25 replies
Yerzu11

Czekam na promo dla starych wyjadaczy...

Reply

Hej, czy można połączyć ta promocje z podpięciem konta do pokerstrategy?

Reply
Head Admin
spinek

Cześć 4858108,

Jak najbardziej. Wystarczy przy zakładaniu konta postępować zgodnie z tą instrukcją.

Warto wyczyścić w przeglądarce pliki cookies przed przejściem na stronę PokerStars za pomocą linku z powyższej strony.

Pozdrawiam

Reply

Ok, super info dziękuję. Pozdrawiam

Reply
Tolmion

Witam.

Jeśli nie mam konta PokerStars podpiętego do PokerStrategy to czy mogę normalnie skorzystać z tego bonusu? Chodzi mi o to, czy dostanę także bilety oraz gadżety, czy tylko bonusowe 20$?

Pozdrawiam.

Reply
Head Admin
spinek

Cześć Tolmion,

Możesz skorzystać, ale pamiętaj, że jest to promocja tylko graczy dokonujących swojego pierwszego depozytu na PokerStars.

Pozdrawiam

Reply
trzasku

Cześć Tolmion,

Jeżeli decydujesz się czy podpiąć nowe konto pod PokerStrategy to bardzo Ci to polecam. Ja niestety nie znałem PokerStrategy gdy tworzyłem konto na PokerStars i teraz żałuję. Podpięcie konto daje Ci same korzyści jeżeli chcesz się z powodzeniem kształcić. :fdrink Jeżeli zdecydujesz się utworzyć konto które ma być podpięte do PokerStrategy koniecznie postępuj według instrukcji:

Mimo że mam konto, ktoś z moich znajomych chętnie skorzysta z tej promocji i odda mi prezenty. Jedna z ciekawszych promocji jakie ostatnio widziałem na PokerStars. :f_biggrin:

Jeżeli miałbyś jakiekolwiek pytania proszę pisać. Postaram się pomóc jak najlepiej potrafię. :fdrink

Pozdrawiam i życzę dużo asów, :f_cool:
Patryk

Reply
Tolmion

Witam raz jeszcze.

Dzięki za obszerne, jasne odpowiedzi. Niestety ja nie sprecyzowałem odpowiednio mojego pytania. Konto na PokerStars posiadam, ale bankroll budowałem tam od zera, nigdy nie dokonałem depozytu. Powoli się do tego zbierałem w zasadzie, a teraz jest chyba naprawdę dobry moment by to zrobić. Kiedyś kontaktowałem się z supportem PokerStrategy bo chciałem podpiąć Starsy, ale nie było takiej opcji. I teraz pytanie, czy jeśli konto już mam i podpiąć go nie mogę, to czy oprócz bonusowych 20$ dostanę także gadżety i bilety 1$ do SnG. Będzie to mój pierwszy depozyt.

Pozdrawiam ;)

Reply

Szkoda że nie dostałem ani 20 $ ani 1 $$ sng mimo wpisania kodu promo Free20.....

Reply
Head Admin
spinek

Napisane przez pony3000

Szkoda że nie dostałem ani 20 $ ani 1 $$ sng mimo wpisania kodu promo Free20.....

20$ powinieneś dostać w ciągu 36 godzin. Ticket powinien być od razu. Jeśli go nie ma, napisz do supportu PokerStars:

-> support@pokerstars.eu

@Tolmion

Zrozumiałem za pierwszym razem jaka jest Twoja sytuacja. Tak, możesz skorzystać z tej promocji :)

Pozdrawiam

Reply
7WaysToWin

cześć!

czy ta promocja łączy się z bonusem od pierwszego depozytu z kodem STARS600? czy to tylko rozszerzona wersja depozytu z kodem FREE20?

inaczej: promocja dotyczy każdego pierwszego depozytu (niezależnie od użytego kodu) czy trzeba podać jakiś kod?

Reply
Tolmion

Dokonałem wpłaty, dostałem informację, że przysługują mi bilety do 100K Freerolls oraz bilety 1$ SnG. W Statusie bonusu nie widzę nic o darmowych 20$ - czy ta zakładka dotyczy tylko bonusu STARS600? No i istotne pytanie: jaka jest droga z paczką gadżetów? Gdzieś trzeba napisać i podać adres, czy sami biorą te dane z konta PokerStars?

Pozdrawiam.

Reply

bilet dostałem od razu ale kolejnego brak i 20 też brak a minęło 36 godzin....

Reply
michrud87

Też nie mam ten problem ze nie mam powiazanych kont P* i PS. Myślałem o tym żeby założyć nowe konta na brata lub tatę ale czy ma to sens i jak się to ma do regulaminow. Utrudnieniem jest dla mnie to że muszę, strategy Point nabijać na innym poker roomie a gram fr zoom który istnieje tylko na starsach. Na innych poker roomach muszę się męczyć na sh żeby co miesiąc zdobyć upragniony Gold status.

Reply

napisałem do supportu . zobaczymy co mi odpiszą :) Postaram się wyciągnąć gadżety za free :D

Reply
Tolmion

Cześć wszystkim.

Kilka spraw się wyjaśniło: bonusowe 20$ wpłynęło mi dziś (po niecałych 24 godzinach), 1 mln play money też dodali.
Bilety do 100K Privilege Freerolls otrzymałem wczoraj, tak samo jak i ten token do SnG za 1$. Wykorzystałem go od razu i gdy dziś się zalogowałem to miałem już dodane kolejne. I tutaj zaskoczenie: w warunkach promocji pisze, że dostaje się kolejne w porcjach po jeden, ja zaś dziś zobaczyłem, że jeden mam oddzielnie i do tego paczkę 13 sztuk. Mnie pasuje, nie powiem, hehe.
Z gadżetami jest taka sprawa (cytuję część maila od supportu, który męczyłem od razu po dokonaniu wpłaty):

"Witaj!

Dziękujemy za wiadomość.

Przypominamy, że bilety "$1 Sit & Go Entry " już
otrzymałeś.

Należy wykorzystać przynajmniej 7 z nich. Otrzymasz wówczas torbę
upominkowa w ciągu 28 dni od daty spełnienia tego warunku."

Tak więc sprawa jest chyba jasna. Jeśli u kogoś występują niejasności to polecam po prostu męczyć support poprzez dokładne opisanie sprawy.

Pozdrawiam.

Reply
Head Admin
spinek

Napisane przez 7WaysToWin

cześć!

czy ta promocja łączy się z bonusem od pierwszego depozytu z kodem STARS600? czy to tylko rozszerzona wersja depozytu z kodem FREE20?

inaczej: promocja dotyczy każdego pierwszego depozytu (niezależnie od użytego kodu) czy trzeba podać jakiś kod?

Cześć,

Obawiam się, że to dotyczy tylko wpłat z kodem FREE20

Pozdrawiam

Reply
Head Admin
spinek

Napisane przez michrud87

Też nie mam ten problem ze nie mam powiazanych kont P* i PS. Myślałem o tym żeby założyć nowe konta na brata lub tatę ale czy ma to sens i jak się to ma do regulaminow.

Takie coś jest niezgodne z regulaminem PokerStars. Powinieneś grać tylko i wyłącznie na koncie zarejestrowanym na siebie.

Pozdrawiam

Reply
arturszef

Zajebiste promo....szczególnie ten bilet dopisany z automatu ktory kazdy moze sobie wziac za darmo ze sklepu......rewelacja.

Reply