Cz.
Na kogo zamierzacie oddać swój niezmiernie ważny głos, który zapewne odmieni całkowicie losy naszego kraju?
JKM ♠_thumbsup:
Cz.
Na kogo zamierzacie oddać swój niezmiernie ważny głos, który zapewne odmieni całkowicie losy naszego kraju?
JKM ♠_thumbsup:
Ja nie zagłosuję w tym roku z powodu połamania się mego dowodu osobistego
Ale jakbym miał na kogoś głosować, to jestem za Korwinem Mikke. Niestety sporo osób głosuje tylko na jednego z tych osób, które mają realne szanse na objęcie stanowska- czt. Komorowski lub Kaczyński mimo, iż woleliby, aby to kto inny stanął na czele państwa.
Jak to bywa w naszej kochanej Polsce i tak będzie druga tura wyborów, więc myślę że można spróbować zagłosować na kogoś niekoniecznie z czołówki, ale Korwin o ile na głosy pokerzystów pewnie może liczyć to nie wiem czy ma jakieś realne szanse, do tego biorąc pod uwagę, że poker to sport uznany przez IMSA to i tak myślę, że coraz bliżej do legalizacji go, także po prostu trzeba wybrać jakiegoś ogarniętego kandydata. Sama czołówka mi się nie podoba, ale znając życie w drugiej turze trzeba będzie wybrać mniejsze zło.
Pozdrawiam
JKM nie ma szans, ale moje poparcie ma !!! i głosuje na niego ... nie bede szedł za głosem tłumu !
Peace.
Napisane przez Majare
Ja nie zagłosuję w tym roku z powodu połamania się mego dowodu osobistegoAle jakbym miał na kogoś głosować, to jestem za Korwinem Mikke. Niestety sporo osób głosuje tylko na jednego z tych osób, które mają realne szanse na objęcie stanowska- czt. Komorowski lub Kaczyński mimo, iż woleliby, aby to kto inny stanął na czele państwa.
A paszport?
Napisane przez Majare
Ja nie zagłosuję w tym roku z powodu połamania się mego dowodu osobistegoAle jakbym miał na kogoś głosować, to jestem za Korwinem Mikke. Niestety sporo osób głosuje tylko na jednego z tych osób, które mają realne szanse na objęcie stanowska- czt. Komorowski lub Kaczyński mimo, iż woleliby, aby to kto inny stanął na czele państwa.
paszport !
w pierwszej głosujemy na sympatię w drugiej na mniejsze zło

Napisane przez Majare
Ja nie zagłosuję w tym roku z powodu połamania się mego dowodu osobistego![]()
paszportu nie masz? prawa jazdy?
Napisane przez Majare
Prawo jazdy w trakcie robienia, paszport ważny do 2008![]()
weź ten paszport, idźna wybory, przedstaw komisji swoją sytuację, wezmą cię na stronę, będą dzwonić do urzędu miast i istalali twoją tożsamość. jeśli złożyłeś podanie w urzędzie o nowy dowód, nie powinno być problemu. nawet w twoim urzędzie miejskim powiedzą tobie w jaki sposób uzyskać prawo wyborcze w twojej sytuacji
I tura: JKM
II tura: dorysuję kratkę "Wolność, praworządność, własność prywatna" i zakreślę ;p
♠_thumbsup: ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: ♠_thumbsup:
(kolejne części wyświetlają się w obok w kolejce)
Polecam przed pójściem na wybory obejrzeć sobie tę debatę. 8 kandydatów w jednym miejscu. Szkoda że w telewizji nie wspomnieli o niej ani słowem, a była dużo bardziej miarodajna niż ten populistyczny syf z 4 kandydatami w tvp.
Napisane przez Aksolot
(kolejne części wyświetlają się w obok w kolejce)
Polecam przed pójściem na wybory obejrzeć sobie tę debatę. 8 kandydatów w jednym miejscu. Szkoda że w telewizji nie wspomnieli o niej ani słowem, a była dużo bardziej miarodajna niż ten populistyczny syf z 4 kandydatami w tvp.
Polecam :).
A na kogo zagłosuję? - na JKM. Wiem, nie wygra wyborów ale jeżeli osiągnie chociaż 5% to będzie wiedział, że jest ktoś w tej Polsce kto go popiera na tyle by miał szanse aby najbliższych wyborach parlamentarnych dostać się do sejmu. Według mnie on tam by bardziej się przydał niż jako prezydent. Mógłby często obnażyć w bardzo prosty, przejrzysty sposób nie które durne pomysły reszty polityków. Wiadomo nie jest doskonały, we wszystkim z nim się nie zgadzam - ale najbliżej mi do jego poglądów.
Jeżeli w drugiej turze będzie Komorowski vs Kaczyński to nie wiem na kogo oddam głos, czy w ogóle go oddam. PO może dostać pełną władzę w kraju a to niekoniecznie jest bezpiecznie. Tylko widząc siebie głosującego na Jarka to wydaje mi się też takie mission impossible... Wolę aby w drugiej turze znalazł się Napieralski. Wydaję mi się, że jest to mniejsze zło niż Jarek.
Pozdro.
Glos na Korwina. 5-6% to wynik w zasiegu reki. Bylby to sukces dla ideii wolnosci, z takim poparciem mozna zaczac budowac partie, kora dostanie sie do parlamentu. Tak wiec nie marnujmy glosu i idzmy zaglosowac na JKM.