Siema.
Coś słyszałem, że gracze którzy mają konto powiązane z PS otrzymują status platynowy ( a bez niego rakeback nie funkcjonuje ) prawda to ?
Podobno.
Sam dowiedziałem się o tym dopiero wczoraj.
Pisałem wczoraj z supportem Unibet bo cały czas mam bronze i polecili skontaktować się z administratorami PS.
Wczoraj napisałem ticket'a i dostałem odpowiedź, że to wyjaśnią. Na razie czekam.
manuelos,
Jeśli dopisałeś poprawnie konto, napisz proszę ticket do naszego supportu z pytaniem o status platynowy. Mięliśmy ostatnio lekkie problemy z tym, koniec końców każdy swój status otrzymywał.
Pozdrawiam.
jest i platyna ![]()
A czy te punkty VPP zamieniane na hajs to właśnie ten rakeback, czy to dodatkowa sprawa ?
Napisane przez manuelos
jest i platyna
A czy te punkty VPP zamieniane na hajs to właśnie ten rakeback, czy to dodatkowa sprawa ?
Tak to jest właśnie ten rakeback.
Dokładnie, dopiero dodatkowe 10 lub 20% jest przekazywane na konto w postaci gotówki.
Pozdrawiam.
Gubię się co do tego rakebacku... Raz jest napisane tak, a raz inaczej.
Czy rakeback na Unibet wygląda tak:
1. płacę 300$ rake'u w tydzień
2. w jakiś dzień w tygdoniu otrzymuję bezpośrednio na konto przelew na kwotę 90$ (30%) bez wymieniania punktów itd.
Czy działa to na innych zasadach?
mając platynę, otrzymujesz 30% rakebacku zawsze ale wygląda to tak, że:
- czekasz do poniedziałku i wtedy automatycznie go dostajesz
- po uzbieraniu minimalnej wypłaty rakebacku czyli po 33pkt możesz go wymienić bez czekania na poniedziałek
Witaj marcc1983,
Jest dokładnie tak, jak pisze manuelos, podstawowe 30% rakebacku jest wypłacane w postaci bonusu lojalnościowego, który po upływie tygodnia jest automatycznie wymieniany na gotówkę.
Pozdrawiam.
Czy platynę powinienem mieć instantowo po założeniu konta przez link z PS czy weryfikacja może potrwać kilka dni? Wczoraj założyłem konto i nie mam takowego statusu i się zastanawiam czy wystarczy poczekać, czy tak jak koledzy wyżej pisać w tej sprawie by nie było potem problemów.
Wystarczy poczekać, platynę manualnie przypisuje support unibetu. Jednak w razie jakichkolwiek wątpliwości napisz do nich meila, lub zadzwoń, to przyspieszy podpięcie twojego konta.
Witaj Maciekelo,
Istotnie, dopisywaniem statusów zajmuje się support Unibet'u, jeśli nie zrobią tego sami, możesz się upomnieć o to, tak jak pisze Refic.
Pozdrawiam.