.
Nie bedzie innego rozwiazania jak wyjazd.
Bedac w Polsce nie mozna wyplacic na zagraniczne konto.
A innych metod wyplat nie maja.
Moze kiedys wprowadza inne portfele ala skrill tak jak niektore inne buki.
Napisane przez kners1122
Nie bedzie innego rozwiazania jak wyjazd.
Bedac w Polsce nie mozna wyplacic na zagraniczne konto.
A innych metod wyplat nie maja.
Moze kiedys wprowadza inne portfele ala skrill tak jak niektore inne buki.
Czy jest to potwierdzona informacja? bo właśnie miałem ich o to zapytać czy jeżeli mam konto na moje dane za granicą to czy taka przelew będzie zrealizowany.
Pisałem w wątku Unibetu na 2+2 oraz na unibet community o naszej sytuacji zobaczymy czy coś odpiszą ich przedstawiciele.
Pozostaje jeszcze opcja wirtualnego biura, ale tu też nie jest łatwo jeśli chodzi o weryfikację portfeli, bo np. na stronie Netellera wyczytałem, że przy zmianie kraju wymagają potwierdzenia adresu z wiarygodnego źródła ( nie wiem czy rachunek z takiego biura takim będzie) + musisz podać im nowy numer telefonu z danego kraju na który oni dzwonią w celu weryfikacji (potrzeba wykupienia abonamentu lub karty za granicą).
Potrzeba jeszcze pewnie przenieść konto w Unibecie na nowy adres aby mieć ponowny dostęp do portfeli i znów go zweryfikować:f_rolleyes:
Nie wiem też czy nie byłoby problemów z samą grą bo VPN jest zabroniony i musielibyśmy się łączyć z naszego ip.
Ogólnie to wygląda to niestety narazie beznadziejnie.
A więc zaczerpnąłem informacji u źródła i:
- nie można wypłacić na konto zagraniczne tylko i wyłącznie na polskie
- opcja wirtualnego biura odpada, gdyż trzeba grać z IP kraju w którym mamy zarejestrowane konto (vpn zabroniony)
-przenieść konta na zagraniczny adres nie można, potrzeba zamknąć najpierw obecne i wówczas otworzyć nowe za granicą
Wszystkie te informacje pochodzą z live chatu.
Praktycznie dla osób mieszkających w Polsce brak możliwości wypłaty pieniędzy przez portfele internetowe czyli w zasadzie dalszej gry .
Zostały przelew bankowy i wypłata na kartę kredytową/debetową. Ja nie wiem czy nawet jakieś grosze zostawiam, bo pykne jackpota na zakładach, czy kasynie
i nie będzie jak wypłacić.
Angielski chat Unibetu dziś mi napisał, że Skrill będzie działał dla Polaków do 14 lipca. W mailu jest podany 17.
Zgadza się tylko problem w tym że przelew bankowy czy wypłata na kartę przy obecnym prawie grozi poważnymi konsekwencjami.
Na unibet community forum napisali też że do 14 więc radzę pośpieszyć się z wypłatą kasy.
A jackpota oczywiście życzę:f_drink: później będziesz się martfił jak wypłacić:f_biggrin:
Sa alternatywne portfele typu Skrill (z Uk, ale nie tylko), niektore buki je maja, ale Óni jest zacofany.
Panowie czy działa opcja:
Założyc inny portfel
Wyrobić kartę prepaid
Wpłacić na unibet używajac metody wpłaty mastercard?
Napisane przez DrWiktor
Wpłacić na unibet używajac metody wpłaty mastercard?
Wpłata to nie problem, gorzej z wypłatą...
Dobra, mam rozwiązanie dla osób grających nl25+ Xabi wysłałem zapro. Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam na priv.
Z tego co widze to macie tam opcje wpłaty przez entropay, wypłacić też można tą drogą więc chyba po problemie

Do końca nie wiadomo jak to jest z tymi kartami (chyba że ktoś z was już próbował). Teoretycznie Unibet mówi że karta musi być wydana u nas w kraju, ale powiedziano mi również że można spróbować kartą debetową Visa i że może przejść. Trzeba by było spróbować np. entropayem i sprawdzić czy przejdzie depozyt i czy można wypłacić.
Co do dodania nowych portfeli to na razie żadnych informacji nie mają. Na pewno portfele wrócą jak dostaną licencję na bukmacherkę (nie wiedzą jeszcze kiedy) no i ciekawe czy będą wówczas dalej oferowali pokera.
Napisane przez LeborW
A co z wypłatami?
Możesz skorzystać z opcji Entropay w celu wypłaty środków z konta PokerStars, jeśli w ciągu ostatnich sześciu miesięcy choć raz dokonywałeś wpłaty swoją kartą.
Pamiętaj, że będziesz mógł cofnąć środki na te konta Entropay, z których korzystałeś przy wpłacie w ciągu ostatnich sześciu miesięcy.
Przed przesłaniem środków na kartę PokerStars przeliczy je na walutę wcześniejszej wpłaty.
Należy pamiętać, że przy automatycznych wypłatach na karty Visa z funkcją CFT i Entropay mogą mieć zastosowanie dodatkowe kryteria dostępności.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronie poświęconej zasadom wypłaty wygranych.żródło: https://www.pokerstars.eu/pl/poker/real-money/entropay/
ten wątek dotyczy Unibetu, a Ty powołujesz się na Pokerstarsa