Napiszcie mi, jak tam jest z ruchem na tym roomie? W cashach do jakiego limitu jest ruch przez cały dzień?
hehe trzeba czekać na nową domenę unibet34.com
z tego co widzę to mają zarezerwowane do unibet100.com na przyszlosc
U mnie działa normalnie, aktualizacja mi się robiła wczoraj i też działało bez problemów.
Jedyna zmiana jaką zauważyłem to taka, że musiałem wpisać e-mail żeby się zalogować bo mnie chyba zapomniało ;P
Pozdro
Działa Wam ten Unibet czy dalej nic?? U mnie od jakiegoś czasu nie działa Unibet Community- ktoś w tym temacie??
Bukmacher normalnie na lapku i telefonie ale Community nie mogę się zalogować
Zostawiłem załączony, robiłem swoje rzeczy-teraz wróciłem i Zostałem wylogowany'' czego się spodziewałem, wpisałem hasło GórnikZabrze1948 i działa
Cześc, macie problem z aplikacją na komputer i telefon? Jak zawsze po pobraniu nowej aktualizacji nie chce się uruchomić i trzeba odinstalować oraz zainstalować ponownie ale tym razem nawet to nie pomaga. Jakoś w bólach uruchamia się przez przeglądarkę ale wkurza mnie to, że za każdym razem są problemy.
U mnie śmiga, już dawno nie miałem problemów żeby na kompie się nie odpalał, tylko avast znalazł jakiś problem z plikiem unibet.helper.exe czy jakoś tak i wrzucił do kwarantanny
No i po kłopocie, teraz tylko zgarniać dolary lub euro- zależnie na jaką walutę grasz
Tego typu sytuacje zdarzają się od czasu do czasu na tym poker roomie. Wówczas ponowna instalka pomaga.