Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Bonusik

7 Posts
5 Users
0 Reactions
688 Views

WITAM MAM PROŚBĘ CZY MOŻNA JAKOŚ SPRAWDZIĆ NA JAKIM ETAPIE JEST WERYFIKACJA DOKUMENTÓW KTÓRE WYSŁAŁEM DO POKERSTRATEGY, ZROBIŁEM TO 3 DNI TEMU A DO TERAZ NAWET NIE DOSTAŁEM MAILA Z POTWIERDZENIEM ODBIORU

6 replies
szajek400

Nie ma takiej możliwości - musisz czekać.

Mooris

Witam beateyogi

Sprawdź w folderze spam czy niczego od nas nie dostałeś (wiadomość lubi tam powędrować). Na nieszczęście idzie weekend i nasz support nie pracuje. Jeśli w spamie nie ma żadnej wiadomości, to musisz niestety czekać do poniedziałku i napisać ticket.

W międzyczasie polecam poczytać artykuły ze statusem basic - ta wiedza się przyda :)

Pozdrawiam

Mam pytanko czekam właśnie aż otrzymam od pokerstrategy bonusa i mam takie pytanie. Ma on być zaksięgowany na PokerStars i chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda z obrotem tych pieniędzy żeby przyszłe zyski móc wypłacić??

Mooris

Napisane przez Plutonegz
Mam pytanko czekam właśnie aż otrzymam od pokerstrategy bonusa i mam takie pytanie. Ma on być zaksięgowany na PokerStars i chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda z obrotem tych pieniędzy żeby przyszłe zyski móc wypłacić??

Witaj

Kapitał startowy 50 $ należy do ciebie, jeżeli ugrasz 500 VPPs*, od tego momentu możesz go wypłacić i Nie ma ograniczenia czasowego przy uwalnianiu bonusu.

Pozdrawiam serdecznie

Witam
Wysłałem fotografię na której znajduje się tył i przód mojego dowodu i po jakimś czasie otrzymałem taką wiadomość

proszę nie wklejać ticketów na forum

I tu moje pytanie spełniłem punkty 1 i 2 i co mam jeszcze wysłać fotkę siebie z dowodem w ręku ??

Witaj!

Zgodnie z tym, co napisał w mailu nasz support, do weryfikacji potrzebne jest jeszcze zdjęcie Ciebie trzymającego Twój dowód przy twarzy (widoczny musi być dowód oraz Twoja twarz).

Pozdrawiam!