Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Cześć :-)

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
246 Wyświetlenia
Munio

Witam serdecznie,

Mam 26 lat, masę czasu do nauki (mam lekką pracę, w której 90% czasu mogę poświęcić na naukę gry). Także w domu po pracy będzie czas na czystą grę.

Nie jestem nowym użytkownikiem (jak widać po dacie rejestracji) ale nie było mnie ładne 4-5 lat. Nie ma się co oszukiwać - nie umiem grać ale mam przypływ chęcie do nauki ;-)

Wczoraj przypomniałem sobie o tej stronie...dziś lekko poogarniałem to i owo...i szczęśliwie dostałem dodatkowe darmowe pieniądze od pokerstrategy (10$ na TitanPoker).

Jestem z Krakowa, jeżeli są tutaj jacyś pasjonaci pokera, jakieś rozgrywki w których nie przegram dużo pieniędzy - to chętnie poznam nowych ludzi.

Pewnie założę jakiś dziennik motywujący ;-) w odpowiednim dziale.

Pozdrawiam
Piotrek

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź

Cześć Munio,

cieszę się, że powróciłeś do nas po prawie 5 latach nieobecności :)

Widziałem, że ogarnąłeś już sprawę dodatkowej darmowej gotówki, z czego się cieszę. Zawsze, jak będziesz miał pytania na temat naszych promocji, to możesz je zadawać na forum lub pisać do naszego supportu. Zawsze otrzymasz kompetentną odpowiedź :)

Jeśli chcesz się spotkać z kimś z naszych użytkowników, to polecam zapoznać się z działem Users meet users, gdzie nasi użytkownicy opisują gdzie i kiedy można ich spotkać :)

Powodzenia.

Odpowiedz
Cytat