Cześć wszystkim. To moje trzecie podejście do pokera - liczę że ostatnie i najefektywniejsze. Pokerem interesowałem się już jakiś czas temu ale nigdy na poważnie. Grałem jedynie na wirtualną kasę, aż do tej chwili gdy dowiedziałem się o waszej bonusowej gotówce
Troszkę poczytałem artykułów i wziąłem się za grę. Niestety po niezbyt udanych próbach z 10$ zrobiłem aż CAŁE 11$ tylko po to żeby zostać nagle z 3$
Gram na poker770 tylko coś mi się w nim nie podoba, ale nie wiem co... Radzicie jakąś zmianę dla początkującego gracza?
cashe podobają mi się ale chyba nie są dla mnie na tę chwilę, bo jestem za bardzo rozrzutny
sng(grałem tylko freerole) bardziej do mnie przemawia (mam 5 darmowych wejściówek - jak się przygotować i w jakim momencie aby je odpowiednio wykorzystać?)
mtt(grałem tylko freerole) również wydają mi się być dobrą opcją podobnie do sng
Proszę was moi mili o radę, w jaki sposób najefektywniej odbić się od dna z moimi marnymi 3$ oraz 5 wejściówkami na sng. Moglibyście pomóc? Ponieważ aktualnie nie zrobię żadnej własnej wpłaty i chcę spróbować ugrać coś darmową gotówką ![]()
Pozdrawiam, Ferski!