Cześć wszystkim.
Witaj p4tyk2017
Miło, że dołączyłeś do PokerStrategy.com ![]()
Polecam Ci zapoznać się z naszą ofertą darmowej gotówki.
oferta darmowej gotówki
Skorzystanie z tej oferty pozwoli Ci otrzymać status brązowy, dzięki czemu będziesz miał dostęp do znacznie większej liczby materiałów.
Wyższe statusy możesz otrzymać zdobywając StrategyPoints.
Zdobywanie StrategyPoints
Innym sposobem zdobycia wyższego statusu, jest po prostu jego kupno.
Kup Status
Opłacalne jest zapraszanie znajomych na nasz portal.
Zaproś Przyjaciół
Skrót naszej oferty:
- Artykuły - Wiedza teoretyczna.
- Filmy szkoleniowe - Filmy zrealizowane przez naszych trenerów.
- Treningi na żywo - Treningi prowadzone przez trenerów z udziałem userów.
- Narzędzia pokerowe - Przydatne programy, pomagające w analizie gry.
Gdybyś miał jakieś pytania lub wątpliwości to pisz śmiało.
Pozdrawiam,
Elzo2012
Witaj Retrograde87 mógłbyś mi pomóc? Takie mega fiszowe pytanie bo mam sobie te rozdania zapisane w folderze i chciałbym sobie je analizować czy coś na przyszłość i pytanie jak je doprowadzić do takiej formy gry a nie w formie tekstowej. Gram wyłączam pokerstars i co potem czy w ogóle da sie? czy jakiś program czy co. Pozdrawiam i dzięki
Tutaj masz skrócony opis poszczególnych programów:
Programy pokerowe i narzędzia
Standardami istniejącymi od wielu lat są te dwa wymienione przez Kliczko.
Ich funkcjonalność jest zbliżona. Trudno ocenić je w kategorii lepszy, gorszy.
Osobiście nie miałem styczności z tymi pozostałymi więc się nie wypowiem.
Ja używam Holdem Managera od wielu, wielu lat.
1. Czy gra przez internet na pokerstars na terytorium PL jest nielegalna? Jeśli tak to jakie mogą być tego konsekwencje.
2. Wczoraj zdecydowałem wpłacić pierwsze niewielkie pieniądze, przyszedł em@il że doszło na konto pokerstars, tylko że próbuje się zalogować i nagle konto jest zamrożone wie ktoś o co chodzi? Wysłałem wiadomość i czekam na odp od nich. Pozdro
Pewnie bedziesz musiał zweryfikować konto na Pokerstars wysyłając skan dowodu - powinni w mailu napisać czego potrzebują.
Napisane przez p4tyk2017
1. Czy gra przez internet na pokerstars na terytorium PL jest nielegalna? Jeśli tak to jakie mogą być tego konsekwencje.
2. Wczoraj zdecydowałem wpłacić pierwsze niewielkie pieniądze, przyszedł em@il że doszło na konto pokerstars, tylko że próbuje się zalogować i nagle konto jest zamrożone wie ktoś o co chodzi? Wysłałem wiadomość i czekam na odp od nich. Pozdro
od. 1
Tak, jest nielegalna od wielu lat, jak w wielu innych krajach, których obywateli spotkasz przy stole, np. Niemców.
Konsekwencje? Nie słyszałem, żeby kiedykolwiek, jakikolwiek pokerzysta grający on-line w Polsce, poniósł jakiekolwiek konsekwencje.
Także raczej bym się wyluzował pod tym względem.
od. 2
Bez paniki, standardowa weryfikacja - no chyba że nie masz 18 lat lub założyłeś konto na dane z księżyca.
Mam skończone 18 i dane prawdziwe. Zagrałbym sobie, napisałem wiadomość odpisali że się odezwą. Ciekawe tylko kiedy. : P
Dziękujemy za kontakt.
Przekazaliśmy Twoje zapytanie do działu odpowiedzialnego za rozpatrywanie tego typu spraw.
Prosimy o cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź, która nadejdzie tak szybko jak tylko będzie to możliwe.
Z pozdrowieniami
Martyna
Dział Obsługi Klienta Stars
3 doby za mną.
Witaj Glonua. Również pozdrawiam. Co do mojego problemu to już 5 dzień bez odp nie wiem co robić. Jak tylko piszę do nich to przekazują info do działu odpowiedzialnego za to. Coś mi mówi że na odp sobie jeszcze poczekam z miesiąc rok albo w ogóle nie dostanę XD. Gdybym nie wpłacił kasy to bym to olał ale po wpłaceniu drobnej kwoty i tak w ogóle to bym sobie pograł .. Miał ktoś podobny problem? Ile czekał na odp i wgl
Nie ogarniam czemu mi zamrozili. Jeszcze bardziej czemu nie odp. Pozdro
Bo to taka wielka firma, że dział polskojęzyczny jeszcze nie dostał wytycznych.
Spróbuj na eng support napisać.