Uszanowanie dla całego grona Poker Strategy ♠_thumbsup:
Zaczynam grę w pokera, pokerroom Poker 770.
Pozdro dla wszystkich.
Uszanowanie dla całego grona Poker Strategy ♠_thumbsup:
Zaczynam grę w pokera, pokerroom Poker 770.
Pozdro dla wszystkich.
Witaj!
Czytaj artykuły, uczęszczaj na treningi i wstawiaj ręce do oceny.
Życzymy szybkiego wspinania po limitach!
Jak na razie udało mi się wygrać freerola (wygrana 1,99$), więc może coś rokuję na przyszłość ![]()
Pytanie przy okazji:
Dlaczego nie mogę się zarejestrować do gry na freerola PokerStrategy na Poker770 - już 2 dzień z rzędu? Wcześniej mogłem, teraz nie mam nawet żadnej informacji dlaczego - wciskam Register Now i nic... Jakieś pomysły do kogo napisać?
Pozdrówka 4all
Witam wszystkich.
Wczoraj 4 miejsce w turnieju Poker Strategy freerol :fdrink
Nie przypuszczałem, że to tyle trwa ...
Skończyłem przed 3 rano, a trzeba do pracy wstawać:(
Pytanie do adminów (o ile to przeczytają) może zmniejszyć liczbę żetonów startowych do np. 2000???
Pozdro
Witaj Doool,
Gratuluję dojścia do wysokiego miejsca we freerollu. Kilka dolarów zapewne wpadło. Grałeś w międzyczasie coś jeszcze?
Admini, Moderatorzy oraz Super Moderatorzy czytają wszystkie tematy w tym dziale. Na chwilę obecną niestety nie planujemy zmiany formy turniejów. Wpadło Ci kilka dolarów, planujesz teraz jakieś sesje MTT czy raczej wolisz gry cash?
Rozumiem, że udało Ci się rozwiązać problem z freerollami na Poker770?
Pozdrawiam.
Napisane przez Skibcio
Witaj Doool,Gratuluję dojścia do wysokiego miejsca we freerollu. Kilka dolarów zapewne wpadło. Grałeś w międzyczasie coś jeszcze?
Admini, Moderatorzy oraz Super Moderatorzy czytają wszystkie tematy w tym dziale. Na chwilę obecną niestety nie planujemy zmiany formy turniejów. Wpadło Ci kilka dolarów, planujesz teraz jakieś sesje MTT czy raczej wolisz gry cash?
Rozumiem, że udało Ci się rozwiązać problem z freerollami na Poker770?
Pozdrawiam.
Witam,
Grałem w międzyczasie jeszcze 3 inne freerole, mam kilka wejściówek na Mega 1 (jak na razie nie mam kiedy ich rozegrać i iść dalej).
Do gier cash mam jeszcze zbyt mały bankrool , więc ciułam dalej i expię na freerolach. Jakoś lepiej się czuje grając turnieje niz gry cash. Nie wiem z czego to może wynikać - jakieś pomysły (może jestem jakimś typem gracza, a tego nie wiem i lepiej, żebym pozostał przy turniejach? ![]()
Cały czas się dokształcam dzięki Poker Strategy - wielkie dzięki.
Problem z freerolami na Poker770 rozwiązałem w sposób następujący:
jeśli nie da się zarejestrować poprzez wielki niebieski button "REGISTER NOW", wchodzę do lobby i tamtejszym przyciskiem "Register" - nie mam wówczas problemu z rejestracją - może komuś tym pomogłem...
Jeszcze raz wielkie dzięki za umożliwianie zdobywania wiedzy - reszta należy do mnie ![]()
Pozdrowienia.