Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Elo!

2 Posts
2 Users
0 Reactions
251 Views

siemano :D

tu nowy ziomek na dzielni _biggrin:

nie wiem co o sobie za bardzo napisac, bo nie chce sie dzielic prywatnyymi informacjami ale tak o pokerze to - gralem duzo na FTP (z innego polecenia) ale ze u nich jakies cyrki ostatnio, to szukam dobrej miejscowki zeby sie przeniesci grindowac SNG 1stol. rolla mam, wiec raczej wezme bonus od depozytu, tylko moze cos polecicie? lece na mase, wiec chce dobry bonus/rakeback/VIP

to tyle na wstep, pozdro

aaa
moze z SNG cos polecicie do ogarniecia? ale nie wiem czy z sym statusem duzo zobacze :facepalm:

1 reply

Witaj mareczek88,

cieszę się, że do nas dołączyłeś i jestem pewien, że znajdziesz u nas ciekawe materiały.

Skoro właśnie wyniosłeś się z FullTiltPoker, a zależy Ci na poker roomie ze sporą ilością stołów, to pewnie nie zaskoczy Cię moja propozycja, że mógłbyś spróbować swoich sił na PokerStars. Znajdziesz tam nie tylko wiele stołów SnG, ale również bardzo dobry program VIP. Na dzień dobry otrzymasz bonus od pierwszej wpłaty w wysokości 100% aż do 600$.

Drugim interesującym poker roomem ze względu na oferowany bonus może być William Hill, gdzie otrzymasz bonus depozytowy 200% aż do 1000$. Na tym poker roomie będziesz mógł bardzo szybko zdobywać StrategyPoints, gdyż za każdy dolar wygenerowanego rake otrzymasz 5 StrategyPoints.

Nie wiem na jakich stawkach grasz i nie wiem, jaki jest Twój poziom wiedzy, więc na początek polecę Ci serię nagraną przez tmfinger:
- SnG dla początkujących oraz kilka filmów o grze SnG.

W naszym dziale SnG znajdziesz ciekawe dyskusje na temat strategii gry w turniejach. Zachęcam do odwiedzenia tego działu.

Jak tylko zaczniesz grać, będziesz zdobywał StrategyPoints i będziesz mógł korzystać z coraz większej ilości materiałów edukacyjnych.

Jeżeli będziesz miał jakieś pytania, pisz śmiało.

Pozdrawiam,
dohpaZ