Witam wszystkich serdecznie.
Gram od jakiegoś czasu w pokera (od paru miesięcy bardziej intensywnie) i co jakiś czas wracam na pokerstrategy z mocnym postanowieniem podszkolenia się w tej trudnej grze. Może teraz jak już zdecydowałem się napisać na forum to pójdę za ciosem. Lubię MTT i cash games. Turnieje jednostolikowe jakoś miej, ale chyba tak naprawdę nie odkryłem jeszcze swojej specjalności. Bardzo lubię grę live i od czasu do czasu zaglądam do kasyna lub spotykam się z kumplami. Mieszkam w UK. Online na razie ładnie torbie, więc pewnie sporo pracy przede mną
Witam :)... Jeśli lubisz MTT a jednostolikowe nie bardzo to może jakieś SnG wielostolikowe? (90-180os). Jest to całkiem niezły wstęp do turniejów MTT a ograsz się trochę, no i wymagany bankroll na spokojną grę na najniższych stawkach jest o wiele bardziej akceptowalny dla początkującego niż bankroll na MTT
. Skąd dokładnie jesteś? Sam mieszkam w UK.
Pozdro.
O widzisz MadSheep, dzięki za poradę. Jest tyle możliwości gier, że tak naprawdę trudno mi się określić i próbuję wszystkiego co NL Holdem. Mieszkam na północy. Edynburg.
Pozdrawiam.
Musisz stwierdzić co bardziej Ci podchodzi, czy turnieje czy cash. Jeśli wybierzesz jedno z dwóch zaczniesz zastanawiać się nad typem i limitami czy to turniejów czy gier cashowych. W razie czego pisz na PW