Skip to forum
Notifications
Clear all

Eloszka!

2 Posts
2 Users
0 Reactions
282 Views
Noxylon

Witam wszystkich jestem nowym fishem na pokerstrategy.W pokera gram od... hmmmm ciezko powiedziec, mysle ze kilka lat, sukcesywnie gram od okolo roku(jednak moj bankroll nie jest jakis imponujacy z powodu kilku wyplat). Gram jedynie No Limit Hold'em i narazie jedynie SnG, chociaz jak uciulam troche BR'a to na pewno bede probowal sil w cashowkach. Od strony prywatnej to jestem 18-latkiem, w klasie maturalnej i mam nadzieje po maturze zaczac ostry grind na microstawkach bo niestety nie moge pozwolic sobie na prace w wakacje(nie chce mi sie pracy dorywczej a na stala nie bd mial czasu bo musze ogarnac prawko, studia, akademiks itp itd)

Jeszcze raz witam wszystkich i powodzenia przy stolikach

PS: chcialbym sie poskarzyc ze nie dostaje strategy pointow, nie wiem czym jest to spowodowane

Reply
1 reply

Cześć Noxylon,

witam Cię serdecznie na naszym forum :sdrink

Ciekawe spojrzenie, bo zazwyczaj nasi użytkownicy rozpoczynają przygodę z pokerem od gier cashowych, aby później przejść na turnieje. Ty natomiast masz zamiar odwrotnie zrobić.

Zanim rozpoczniesz "ostry grind" byłoby fajnie zbudować solidne fundamenty wiedzy pokerowej. Wówczas grind może przełożyć się również na wyniki. Sugeruję na początek zapoznać się z serią na temat gier SnG nakręconą przez naszego trenera tmfinger:

-> SnG dla początkujących - część 1

-> SnG dla początkujących - część 2

-> SnG dla początkujących - część 3

Jeśli chodzi o StrategyPoints, to napisz ticket do naszego supportu, bo z poziomu forum trudno ustalić, jakie są przyczyny braku StrategyPoints. W tickecie opisz dokładnie o jaki poker room Ci chodzi.

Przypominam jednak, że StrategyPoints są naliczane z opóźnieniem wynoszącym od 1 do 3 dni, więc jeśli grałeś w tym czasie, to pewnie nie otrzymaliśmy od poker roomu danych dotyczących ilości wygenerowanego przez Ciebie rake'u. W takim wypadku proszę o cierpliwość.

Pozdrawiam.

Reply